VIKI RAZVILA UNOSAN BIZNIS SA POPOVIĆEVOM: Pevačica oprema pa prodaje stanove i lokale u Sašinoj zgradi! Otkrivamo SVE DETALJE
Foto: Printscreen/Paparaco lov, Nemanja Nikolić, Ana Paunković

ekskluzivni prodavac nekretnina

VIKI RAZVILA UNOSAN BIZNIS SA POPOVIĆEVOM: Pevačica oprema pa prodaje stanove i lokale u Sašinoj zgradi! Otkrivamo SVE DETALJE

Stars -

Violetu Viki Miljković i Sašu Popovića, pored toga što godinama sarađuju na projektu "Zvezde Granda", odnedavno povezuje i zajednički biznis sa nekretninama.

Viki Miljković, Saša Popović
foto: Printscreen

Naime, njih dvoje su se uortačili na poslu izgradnje luksuznog kompleksa na Bežanijskoj kosi, koji je Popović nedavno započeo, a u to je uložio novac koji je zaradio nakon prodaje svojih deonica u "Grandu".

Saša Popović, Viki Miljković
foto: Printscreen/Paparaco lov

Kako saznajemo, kompanija čiji su vlasnici Viki i njen suprug Dragan Tašković Taške postala je ekskluzivni prodavac stanova koje na Bežanijskoj kosi gradi Popović. Kao što se može videti i na sajtu njene agencije, ona je na njemu oglasila prodaju 280 stanova, 48 lokala i čak 500 parking-mesta.

Pored prodaje stanova (od garsonjera do petosobnih), pevačicina kompanija će biti zadužena i za uređenje enterijera nekih od njih, koji će se nalaziti u okviru ovog kompleksa. Cena kvadrata je od 2.200 do 2.600 evra, a koliko je veliko interesovanje svedoči i činjenica da je većina stanova već rasprodata, iako je useljenje planirano tek za oktobar sledeće godine.

Saša Popović, Viki Miljković
foto: Printscreen/Paparaco lov

Inače, luksuzni kompleks se nalazi na samom ulazu u Bežanijsku kosu, nedaleko od Popovićeve vile, u kojoj živi sa suprugom Suzanom Jovanović. U sklopu naselja biće izgrađeno nekoliko zgrada, a svaka će imati bazen i teretanu, koje će stanari moći da koriste. Naselje će biti obezbeđeno i na ulasku u kompleks biće postavljena rampa sa čuvarima.

Saša Popović, Viki Miljković
foto: Printscreen/Paparaco lov

Podsetimo, kao što je Kurir prvi i pisao, Viki je svoj biznis s nekretninama proširila i na svetsko tržište. Oni koji su upućeni u njeno poslovanje kažu da se procenjuje da su oni za manje od godinu dana, koliko posluju s nekretninama, zaradili oko tri miliona evra. Pevačica, osim što prodaje stanove i vile na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu, već nekoliko meseci posluje i na tlu Amerike, na Karibima i u Dubaiju. Osim toga, Violeta i Taške su nedavno prvi put dobili i prestižno priznanje na polju nekretnina. Oni su proglašeni najboljim prodavcima nekretnina u okviru Beograda na vodi, pa je time njihova kompanija dobila veliko priznanje i preporuku za dalji rad.

Viki Miljković
foto: ATA images

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

02:14

Viki Miljković na urnebesan način objasnila zašto još ne izdaje nov album

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track