DEJAN DAJE DALILI ZNAKOVE, ZBOG NJE ODBIJA DA SLAVI SLAVU?! Svi uvereni da je Dragojević PROMENIO VERU, on ŠOKIRAO: Nisam KRŠTEN!
Foto: Printscreen

HAOS

DEJAN DAJE DALILI ZNAKOVE, ZBOG NJE ODBIJA DA SLAVI SLAVU?! Svi uvereni da je Dragojević PROMENIO VERU, on ŠOKIRAO: Nisam KRŠTEN!

Rijaliti -

Dejan Dragojević imao je priliku da odgovori na pitanje publike, a njegov odgovor pokrenuo je lavinu komentara, među kojima dominiraju oni da on i dalje komunicira sa bivšom suprugom Dalilom, te da joj daje znakove da njihova ljubav ne prolazi.

- Da li smatraš da si povredio oca što si poručio da ne šalje ništa za slavu - glasilo je pitanje.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Smatram da on nije ovde ja bih voleo da se zadrugari počaste ovde to je dužnost moje porodice, ja ovde ulazim u rasprave i sebe ograđujem - rekao je Dejan.

- Dejan nema čega da se plaši. Dejan se ograđuje od tih stvari, on zna zašto. On daje Dalili znakove, ja to ne bih povezivao uopšte. Tek kada dođe kući će da shvati šta i kako - rekao je Mića.

- Ja nisam kršten, nisam u crkvu ušao četiri puta. Moji neka meni pošalju ali ja to neću da potenciram. Što se mene tiče neka šalju i za katolički (Vaskrs) i za Bajram. Neću da komentarišem, ja se ograđuje - rekao je Dejan.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Zbog tih stvari sam ja rekao da je on misteriozan, ne želi da kaže konkretno. Sad je ramazan, ne pije, nema se*s, ja mislim da i ne treba da se izjašnjava - rekao je Car.

- Kroz pitanje je protumačen i taj kontekst, na sto načina može da se tumači, Ja sam neprovereno rekao i neke stvari iz novina iskulirao i rekao. On ima pravo da radi šta hoće, ali mislim da je poslao Dalili poruku. Ja kao on smatram da treba da se izjasni, niko od njega to ne traži, njegova ličnost to sama izlaže. Ja kada sam u raspravi sa njim, ja sam mu rekao "paša", mogu da idem sa ljudij kroz kuću i da se poudravljam kako hoću, ali on najbolje zna - rekao je Mensur.

- Meni prvome je nezahvalno da govorim o tome - rekao je Car.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:07

Anastasija Ražnatović došla na utakmicu da podrži Gudelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track