KO JE UROŠ ĆERTIĆ ZA KOG SE PRIČA DA JE BIO U ŠEMI SA MARIJOM VELJKOVIĆ: U rijalitiju se TUKAO, a završio u ZATVORU zbog ovog!
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

haos

KO JE UROŠ ĆERTIĆ ZA KOG SE PRIČA DA JE BIO U ŠEMI SA MARIJOM VELJKOVIĆ: U rijalitiju se TUKAO, a završio u ZATVORU zbog ovog!

Stars -

U medijima je odjeknula vest da je voditeljka "Slagalice" Marija Veljković navodno varala muža sa kaskaderom Urošem Ćertićem.

Kako saznaje "Svet" voditeljka se navodno razvodi zbog ljubavne afere sa kaskaderom i bivšim rijaliti učesnikom Urošem Ćertićem. Inače, Uroš je javnosti poznat po brojnim skandalima u rijalititi programima.

Uroš Ćertić
foto: Printscreen/Instagram

Prvo učešće imao je u "Velikom Bratu", dok su dva druga učešća bila u rijalitiju "Parovi" i "Zadruzi".

Jedan od najvećih skandala bio je kada se u "Zadruzi" potukao sa Mikijem Đuričićem, kada je i i diskvalifikovan iz istoimenog šou programa.

- Nema niko ništa da jede, gladni svi k'o kerovi! - rekao je Miki, a Ćertić je na njega prosuo hranu iz konzerve, rekavši: "Evo, ako si gladan, jedi, stoko debela!"

Deluje da nije bilo nikakvog razloga za ovo vređanje, što je dodatno iznerviralo Mikija, koji je skočio i udario Ćertića, a obezbeđenje ga je jedva odvojilo. Odmah nakon tuče, prisutnima je stiglo pismo da je Uroš diskvalifikovan.

Ćertić mu je zatim dobacio: "Aj sad marš napolje, zato što si me udario!".

Uroš Ćertić
foto: Printskrin

Međutim, to nije sve. Pre dve godine kaskader Uroš Ćertić pušten je iz Centralnog zatvora, gde je završio zbog osnovane sumnje za nelegalno posedovanja oružja, 14. oktobra u poslepodnevnim satima. Nepunih nedelju dana nakon izlaska rekao je da je uhapšen “zbog gluposti”, a da mu je dok je boravio u zatvoru najviše nedostajao sin Nikolas.

Pored raznih rijaliti učešća, Uroš je poznat kao i kaskader u brojim holivudskim ostvarenjima.

Podsetimo, kako saznaje "Svet" voditeljka se razvodi zbog ljubavne afere sa kaskaderom i bivšim rijaliti učesnikom Urošem Ćertićem.

Inače, Uroš Ćertić koji je okarakterisan kao glavni krivac što je pukla tikva potvrdio je ovu priču za Svet.

- Prestanite da me više uznemiravate i poručite i njenom bivšem mužu i njenom advokatu, da je*ao sam nju, a je*aću i njega kad je mogao pored takve žene da spava dve godine, a da nemaju ništa. Samo da mu pojasnim nešto da se ne uzbudi previše, kad mislim da ću da ga je*em ne mislim na se*s i fizički obračun, nego da ću otići na neku nacionalnu televiziju i otkriti šta je sin njegovog brata uradio, a on ništa nije preduzeo povodom toga, ne bude li konačno izvadio moje ime iz usta i prestao da po društvenim mrežama maltretira Mariju i mene. Toliko, doviđenja - izjavio je Uroš vidno besan.

Marija Veljković, Uroš Ćertić
foto: Zorana Jevtić, Filip Plavčić

Kurir.rs/blic

Bonus video:

02:13

Novinarka i voditeljka Dea Đurđević gošća je Sceniranja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track