EVO GDE JE SAD ČUVENI ZORAN RADOJKOVIĆ PILE: Život sam počeo od nule u 44. godini! Preselio se iz Srbije u Austriju i radi OVO
Foto: Printscreen/Youtube

NEKAD I SAD

EVO GDE JE SAD ČUVENI ZORAN RADOJKOVIĆ PILE: Život sam počeo od nule u 44. godini! Preselio se iz Srbije u Austriju i radi OVO

Stars -

Zoran Radojković Pile svima je poznat zbog emisije koju je vodio, a sada živi skroz drugačiji život.

Pile je novinar i voditelj, ali se iz Srbije preselio u Beč 2011. godine gde sada radi.

"Već godinama živim s porodicom u Austriji, u Beču. Deca mi ovde idu u školu, supruga Ana radi za jednu italijansku firmu. Svi u porodici odlično govore nemački, ja sam najgori. Austrija je prelepa zemlja, Beč veoma organizovan grad. Iako dolazim i u Beograd i u Veliko Gradište, gde imamo kuću, Austriju sada smatram za svoj dom", rekao je popularni Pile jednom prilikom i dodao:

Zoran Radojković Pile
foto: Printscreen/Instagram

"Lako je čoveku da se navikne na bolje. Prvih pola godine nije mi bilo nimalo lako, počeo sam život u 44. od nule. Pozdravljam sve koji me pamte i želim nam svima da u sledećim godinama Srbija krene nabolje, a ja da se vratim i zasmejavam svoju naciju kao pre."

Inače, popularni Pile 2019. godine vratio se u Beograd.

"Ja sam jedna od retkih budala koja je rešila da se vrati u domovinu. Presudila je moja mlađa ćerka koja je upisala glumu, a ja sam došao jer ne može da bude sama. Treba nešto da skuvam, da operem veš, malo da budem majka. U Beču su ostale supruga Ana i starija ćerka Jana, a mi smo ovde", objasnio je komičar tad.

Zoran Radojković Pile
foto: Printscreen/Instagram

On je tada otkrio i kakav je život van Srbije.

"Cene namirnica su iste ako ne i jeftinije tamo, ali porodica koja želi da uštedi mora da pazi na svaki evro. Plate u Austriji su relativno male, po 1.200 evra, toliko recimo prima kasirka. Za ovdašnje uslove je to super, ali tamo je ta suma dovoljna samo da preživiš mesec jer je stan skup, računi i tako dalje i onda vam ode oko 1.500 evra samo da jedeš i spavaš. Jedno vreme sam tamo radio za rentakar, vozio sam, mahom radničke poslove. Pisao sam i za njihov časopis i sad pišem kolumne. Super je sve to išlo, ali tu nema para, bato. Ako želiš da živiš na zapadu, moraš da se uhvatiš posla, ne možeš da izigravaš zvezdu", pričao je 2019. godine.

Ipak, ako je sudeći prema njegovom Instagramu, komičar je ostao u Beču gde vodi jednu emisiju.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track