TRUDNA JELENA KOSTOV OVAKO SLAVI VASKRS! Pevačica sa sinom ofabrala jaja, priznala da više nema nijednu želju
Foto: Milena Nikolić

zahvalna

TRUDNA JELENA KOSTOV OVAKO SLAVI VASKRS! Pevačica sa sinom ofabrala jaja, priznala da više nema nijednu želju

Stars -

Jelena Kostov trenutno je u petom mesecu trudnoće, ona će na svet doneti devojčucu, a za Kurir otriva kako se u njenoj kući dočekuje najradisniji hrišćanski praznik. Pevačica se prisetila kako su izgledali praznici kada je ona bila dete i ispričlala kako se danas u njenom domu poštuje tradicija i ko joj pomaže u farbanju jaja.

Jelena Kostov
foto: Kurir Arhiva

Kako ste provodili Vaskrs u detinjstvu i koje su najlepše uspomene koje vas vezuju za ovaj praznik?

- Imala sam predivno detinjstvo kakvo bih pozelela sada svakom detetu. Bezbrižno, puno radosti i sreće. Najveća radost je bila kada dolaze praznici. Za Vaskrs sam se najviše radovala kao i svako dete farbanju jaja. Od malena me majka učila raznim tehnikama farbanja. Mojoj sreći nije bilo kraja kada dođe vreme da se takmičimo ko će biti pobednik u tucanju jajima. Sve je imalo mnogo više draži nego sada,cini mi se da nema tog ushićenja kod dece danas kao sto je bilo nekada.

Jelena Kostov
foto: Printscreen/Paparaco Lov

Koliko se promenila praznična atmosfera u vašem domu od kada ste se ostavarili u ulozhi majke?

- Od kako sam postala majka sve je dobilo drugi smisao. Svaki praznik je ispunjeniji, radosniji dočekujemo ga na poseban način jer vidimo koliko se nas sinčić raduje svemu.

Da li vam sin pomaže na Veliki petak kada farbate jaja?

- Naravno Milija i ja zajedno farbamo jaja, to je posebna radost za njega. Šaramo ih raznim bojama, lepimo sličice, crtamo po jajima i smišjamo razne tehnike kako bi lepše ispala. Učimo Vaskršnje pesmice i učimo ga od malena da poštuje sve verske i tradicionalne običaje.

Jelena Kostov
foto: Milena Nikolić

Da li poznajete tradicionalnu tehniku farbanja jaja?

- Naravno to je bila glavna tehnika farbanja jaja sa detelinom u čarapi koja se kuva u lukovini. Sada je sve drugačije retko ko farba jaja u lukovini samo u boji i naravno razne tehnike crtanja.

Kako se osećate tokom trudnoće?

- Najsrećnija sam na svetu. Odlično se osećam, ali u odnosu na prvu trudnoću kada sam bila previše aktivna sada sam više u stanju mirovanja. Uživam u svakom momentu.

Jelena Kostov
foto: Milena Nikolić

Da li imate neku još neku neostvarenu želju?

- Kao i svaka majka, toliko sam priželjkivala devojčicu jer sam uvek maštala o tome da imam dečaka i devojčicu. Sada kada se ta zelja ostvarila, šta više poželeti - zahvalna sam Bogu na svemu!

Kako je Milija reagovao na vest o prinovi u porodici?

- Milija je presrećan od prvog trenutka kada je saznao da mama čeka bebu i odmah je rekao da će biti devojčica, bio je u pravu. On stalno smišlja razna imena. Svakodnevno dolazi iz vrtića sa novim predlozima, ali videćemo ima vremena...

Jelena Kostov
foto: Milena Nikolić

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

01:40

JELENA KOSTOV POSTALA BIZNISMENKA! Pokrenula novi posao SAD SAMO BROJI PARE (FOTO,VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track