EGZOTIČNI VASKRS MARTE SAVIĆ! Veliki HRIŠĆANSKI praznik slavi bez Mileta i Elene, a jedna stvar ju je mučila kad je FARBALA JAJA
Foto: Ana Paunković, Printscreen, Profimedia

Slavlje

EGZOTIČNI VASKRS MARTE SAVIĆ! Veliki HRIŠĆANSKI praznik slavi bez Mileta i Elene, a jedna stvar ju je mučila kad je FARBALA JAJA

Stars -

Marta Savić mnogo vremena provodi van zemlje u oazi mira u Dominikanskoj Republici. Tamo se neretko nađe sama, daleko od supruga Mileta Kitića i ćerke Elene Kitić.

Marta uživa u prazničnoj atmosferi daleko od Srbije, a jaja je farbala na tradicionalni način, jer živi u zemlji ne postoji ovakva tradicija pa nije mogla da nađe boje za jaja.

Marta Savić
foto: Damir Dervišagić

- Nalazim se u zemlji gde nemaju običaj da se farbaju jaja tako da u nedostatku boja, snašla sam se i ofarbala jaja po starom receptu sa lukovinom i cveklom - otkrila je Marta, pa pokazala kako to izgleda i njenoj vili:

Priznaje da joj je žao što porodica nije na okupu ovog Vaskrsa.

- Elena i Mile imaju nastupe i obaveze. Oduvek je tako, ali uvek sam volela da svaki praznik obeležimo iako nismo zajedno. Uživam u tome, možda upravo zbog toga što u detinjstvu nije bilo tako - priča pevačica.

- Zanimljivo mi je da ovo vreme Vaskrsnjih praznika provodim sa ljudima različitih kultura i običaja i da im prenesem naše običaje. Ono što je najvažnije jeste da smo dobri ljudi svakog dana i da nas Bog čuva - zaključila je Marta Savić i svim čitaocima Pink.rs-a poželela srećne praznike.

kurir.rs

Bonus video:

00:13

VELIKO SLAVLJE U DOMU MILETA KITIĆA! Marta Savić stavila tačku na glasine o RAZVODU, a sada je pokazala u kakvom je odnosu s mužem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja