USRED AFERE S VODITELJKOM SLAGALICE I RATA S JEREMIĆKOM Uroš Ćertić zaprosio Rijaldu zato što je MUSLIMANKA a farba jaja na VASKRS
Foto: Nemanja Nikolić, Petar Lazović, Profimedia

za poštovanje

USRED AFERE S VODITELJKOM SLAGALICE I RATA S JEREMIĆKOM Uroš Ćertić zaprosio Rijaldu zato što je MUSLIMANKA a farba jaja na VASKRS

Stars -

Kaskader Uroš Ćertić, usred skandala zbog ljubavne afere sa voditeljkom Marijom Veljković i pravog rata koji vodi sa Jovanom Jeremić, na Instagram profilu obratio se pevačici i bivšom zadrugarki Rijaldi Karahasanović jer je na Veliki petak farbala jaja, iako je muslimanka.

- Ovo je naša najlepša pevačica. Kao stena jaka i rečita, ženetina koja farba jaja za Uskrs, poštuje, a muslimanka je. Riri, udaj se za mene - napisao je Ćertić.

Uroš Ćertić, Rijalda
foto: Pritnscreen

Podsetimo, Rijalda je istakla da uprkos tome što je muslimanka farba jaja za Vaskrs.

- Ja sam Rialda Karahasanović, ćerka Sabrine i Amira. Rođena sam 12. novembra 1992. godine u Sarajevu i tu živela 24 godine. Da, muslimanka sam koja pomaže u bajramskoj, slavskoj, božićnoj (katolički i pravoslavni) uskršnjoj trpezi. Farbam jaja, dekorišem jelku, posećujem sve verske ustanove jer Bog je jedan - napisala je Rialda.

Uroš Ćertić
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:27

Nada Topčagić i Jovana Jeremić napravile lom u kafani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track