USPELI SMO, ZAR NE? NAJBOLJE TEK SLEDI: Jelena Karleuša fotkala se na livadi, pa otkrila da ima BITAN razlog za SLAVLJE! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

PONOSNA NA SEBE

USPELI SMO, ZAR NE? NAJBOLJE TEK SLEDI: Jelena Karleuša fotkala se na livadi, pa otkrila da ima BITAN razlog za SLAVLJE! (FOTO)

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša iako ne slavi Vaskrs imala je lepe vesti za svoje pratioce na Instagramu.

Naime, pevačica je objavila svoju fotografiju kako leži u cvetnoj haljini na livadi, a onda poslala poruku koja je oduševila sve fanove.

"Heroina. Danas slavim 27 godina karijere. Šta smo sve zajedno preživeli doživeli dragi moji… Uspeli smo, zar ne? A ono najbolje tek sledi! Mnogo sam srećna što ćete uskoro čuti moj novi album i sve ono što smo vam spremili. Zaslužili ste jer ste sve ove godine uz mene, a ja to znam da cenim", napisala je ona na Instagramu.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

"Na današnji dan je izašao album za koji je moja majka pozajmila novac da bi ispunila moj san. Verovala je i nije pogrešila. Za prva TV pojavljivanja nisam imala ni šta da obučem, nisam imala ni za čarape… ali sam bila odlučna u nameri da poletim i uspem. Nisam sumnjala ni jedan sekund u to. Koliko borbe, muke, napada, nepravde, bola, suza, rušenja, padanja i USTAJANJA…Ali i najvećih uspeha, fanova koje kao ja nema niko, pomeranja granica hrabro, postavljajući temelje za čitavu moju branšu. Ali sve vi to dobro znate… bili ste uz mene i u dobru i u zlu, kad sam bila svuda zabranjena, ocrnjena, napadana i kad sam bila na "vrhu sveta" sa velikim hitovima, najvećim koncertima, najhrabrijim projektima… Ne znam obično, ne znam mirno… Čudna sam i burna, neshvaćena zauvek ali uvek SVOJA. Hvala za prvih 27 godina puta…", dodala je ona.

Usledile su brojne čestitke pratilaca koji jedva čekaju da čuju šta im Karleuša sprema.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja