OTKRIVEN NAPADAČ NA WAJWAIJA! Diskvalifikovan iz šoua zbog NASILJA nad tiktokerom, Relja mu bio MENTOR, a nju nazvao K*RVOM
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Instagram

šok

OTKRIVEN NAPADAČ NA WAJWAIJA! Diskvalifikovan iz šoua zbog NASILJA nad tiktokerom, Relja mu bio MENTOR, a nju nazvao K*RVOM

Stars -

Prošle nedelje kao bomba je odjeknula vest da je tiktoker Andrija Milivojević Wajwai brutalno pretučen kod muzeja u Smederevu. On je tu informaciju najpre potvrdio za Kurir i molio da se snimak prebijanja ne objavi, da bi potom na Instagramu demantovao informaciju.

Ipak, da je naše saznanje tačno, potvrđeno je juče, kada je otkriveno i ko je napadač. Naime, u muzičkoj emisiji takmičarskog karaktera, čiji je Wajwai voditelj, on i njegova koleginica obavestili su gledaoce da je Nikola Damjanović Krtina, jedan od kandidata, diskvalifikovan iz daljeg nadmetanja zbog nasilja.

- Večeras je trebalo da nastupi i Nikola Damjanović Krtina, međutim, zbog njegovog nasilničkog ponašanja, produkcija je odlučila da ga diskvalifikuje - rekla je voditeljka.

Andrija Milivojević Wajwai
foto: Printscreen/Instagram

Krtina je dobio priliku da bude u top 12 finalista, a njegov mentor je bio Relja Popović.

Inače, kako saznajemo od izvora bliskog WajWai-ju, povod za nasilje bio je taj što je tiktoker navodno te večeri pljuvao ljude po diskoteci u Smederevu.

Nikola Damjanović Krtina
foto: Instagram

Damjanoviću je sve ovo bilo smešno, pa je snimio stori na Instagramu i sebe nazvao "nasilnikom". Njegov mentor Relja je u emisiji prokomentarisao ovaj slučaj.

poznati, aerodrom, Relja Popović
foto: ATA images

- Negde sam želeo da imamo jednog repera u šouu i pokušali smo sa njim da napravimo neki dogovor, nažalost do toga nije došlo, dogodilo se nešto što nikako nije smelo da se desi. Ja sam se nadao da će se on pokazati kao dobar čovek, ali žao mi je što nije tako, iako negde u dubini duše verujem da ima dobru dušu - rekao je Relja.

Inače, Krtina je na svom Instagramu komentarisao i Teodoru Džehverović, članicu žirija, i nazvao je "ku*vom", zbog toga što je prokomentarisala njegov ispad.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen/Instagram

- Meni nije žao Krtine, meni je žao svakoga ko je u njegovoj blizini. Zakleo se da će biti odgovoran i poslušan, kao šokirana sam, ali i nisam, jer sam u startu videla da nije sam svoj. Dečko, treba da te bude sramota, i treba da te bude sramota i treba da budeš primer kako ne treba čovek da se ponaša u životu, a pogotovo ne u ovom poslu - rekla je Teodora.

Andrija Milivojević Wajwai
foto: Instagram

Kurir.rs/J. S.

Bonus video:

03:35

Tamara Milutinović o sukobu sa Teodorom Džehverović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track