02:47

SEKA ALEKSIĆ ZA VASKRS NAPRAVILA PROMENU! Ove godine odlučila da praznik ne provede sa VELJKOVIM RODITELJIMA a ovo je RAZLOG

SEKA ALEKSIĆ ZA VASKRS NAPRAVILA PROMENU! Ove godine odlučila da praznik ne provede sa VELJKOVIM RODITELJIMA, a ovo je RAZLOG

Stars -

Pevačica i voditeljka emisije "Majke i snajke" Seka Aleksić uključila se putem video poziva u emisiju "Puls Srbije" na Kurir televiziji gde je otkrila kako je zajedno sa ukućanima provela Vaskrs.

- Kod nas je generalno radost u domu, ali kada je Vaskrs u pitanju dodatno se radujemo. Trenutno pijem kafu sa ukućanima, ali za Kurir ću uvek prekinuti kafu da porazgovaramo, mi smo kolege, Raša i ja vodimo emisiju Majke i snajke. Taman da kažem sada da početkom maja kreće nova sezona Majki i snajki. Jakov i Jovan su veliki sada, raduju se puno farbanju jaja i Vaskrsu. Najviše su se radovali slatkišima - ispričala je Seka.

Seka Aleksić
foto: Kurir televizija

Pevačica je otkrila da je ovo prva godina da Vaskrs proslavljaju u porodičnom domu jer su prethodnih godina praznik slavili kod Veljkovih roditelja u Negotinu.

- Tu su nam i prijatelji iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Uživamo, družimo se, obično smo do sada išli u Negotin kod Veljkovih roditelja, ali ove godine smo se odlučili da ostanemo kući jer su nam došli prijatelji. Prijatelji će ostati kod nas narednih par dana - rekla je Seka.

Seka Aleksić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:12

BARBARA BOBAK NEUSTRAŠIVA! Verenica Darka Lazića iznenadila, RETKO KOJA ŽENA bi se odlučila na ovaj POTEZ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track