ŽENE SU SEKLE VENE ZA OVIM ZGODNIM MANEKENIMA! Evo kako danas izgledaju momci iz Cecinih spotova! ZNALA DA IZABERE (FOTO)
Foto: Printscreen

MNOGO GODINA KASNIJE

ŽENE SU SEKLE VENE ZA OVIM ZGODNIM MANEKENIMA! Evo kako danas izgledaju momci iz Cecinih spotova! ZNALA DA IZABERE (FOTO)

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović od početka svoje karijere vodila je računa i da joj spotovi budu vrhunski. Tako je njen tim često angažovao i zgodne manekene, a mnoge od njih i danas pamte.

Evo čime se oni danas bave i kako izgledaju.

Ceca na svom koncertu u Australiji srela jednog od najpopularnijih frajera iz svog spota "Idi dok si mlad", a u pitanju je Đorđe Duvnjak, koji sada živi u Australiji.

- Desilo mi se da momka, drvoseču iz spota ''Idi dok si mlad''. Pevam ja na bini, u Australiji, počelo je već da mi se priviđa od umora. Počela je da mi se duplira publika koliko sam umorna... Pevam u jednom momentu, kada se zanesem zatvorim oči i lakše emotijem emociju. I pogledam u publiku i vidim dečka iz spota ''Idi dok si mlad'', a upravo pevam tu pesmu. Odradim ja koncert, i dolazi on posle i kaže ''Dobro veče, Ceco'', rekao je da se oženio, ima porodicu tamo - otkrila je Ceca u Vikend Premijeri.

foto: Printscreen

Bane Erčić glumio je u spotu "Znam" i danas živi u Beogradu i radi kao profesionalni fizioterapeut. U manekenske vode ga je uveo Dejan Milićević, koji je bio zadužen za Cecine spotove.

foto: Printscreen

Goran Andrejić (48) proslavio se u najtužnijoj Cecinoj pesmu "Kukavica" u kojoj igra muža preljubnika. Danas se bavi ozbiljnim biznisom i ima troje dece.

Nikola Pavlović (38) pevač i ugostitelj, glumio je zgodnog rok gitarisu u numeri "Ljubav fatalna".

foto: Printscreen

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track