MANIJAK SANDRU NAPAO SA LEĐA! Vitlao je NOŽEM! Otkriveni detalji napada u restoranu! Evo ko je spasao Sandri Africi život!
Foto: Damir Dervišagić

preživela haos

MANIJAK SANDRU NAPAO SA LEĐA! Vitlao je NOŽEM! Otkriveni detalji napada u restoranu! Evo ko je spasao Sandri Africi život!

Stars -

Sandru Afriku napao je u jednom restoranu u Novom Beogradu muškarac koji ju je dugo proganjao, a sad su do javnosti dospele nove informacije.

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

- Ovaj muškarac je često menjao brojeve i pisao Sandri na Instagramu - dodao je izvor "Republike". Pretio joj je i juče se pojavio u Beogradu.

Inače, manijak iz Hrvatske napao je folkerku u lokalu, a prethodno ju je proganjao punih godinu dana. Manijak joj je poručio da će je "zaklati" ako mu se ne javi. Policija je hitno intervenisala nakon što ju je napao i na licu mesta se pojavila sa tri patrole, a vrlo brzo je pomenuti muškarac uhapšen.

- Čovek koji me proganja više od godinu dana se pojavio ispred mene i pitao me: "Znaš li ti ko sam ja?". Ne znam šta je hteo. Da li da razgovara sa mnom ili šta već... - kazala nam je potresena pevačica.

- Pretio je svima koga je video u mojoj blizini na društvenim mrežama. Sada tek nisam mirna - dodala je Sandra.

Sandra Afrika, Auto
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

00:15

SANDRA AFRIKA OBJAVILA VRUĆ SNIMAK IZ AUTOMOBILA! Pevačica raskopčala košulju, sevnule bujne grudi, MREŽE SE USIJALE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track