00:12

Pogledajte bazen Slobe Radanovića u Višnjičkoj banji

UŽIVA

OVAKO IZGLEDA BAZEN U SLOBINOM NOVOM DOMU: Poseduje HIDROMASAŽERE, ograđen STAKLOM, Jelena pokazala deo luks vile (VIDEO)

Stars -

Sloba Radanović nedavno je kupio kuću u Višnjičkoj banji, za koju je dao oko 500 hiljada evra, kako stoji na sajtu jedne agencije za nekretnine. Njegov novi dom ima približno 450 kvadratnih metara, na dva nivoa je i poseduje veliko dvorište, kao i bazen i teretanu.

Sloba Radanović
foto: Ana Paunković, Kurir

Naša ekipa posetila je Slobin komšiluk, koji su nam otkrili sve o njemu. Pevač je mesec dana pre useljenja pripremao i sređivao kuću, donosio nameštaj, a dolazio mu je i čistač bazena kako bi se pripremio za letnju sezonu.

Sloba Radanović
foto: Instagram

Sada je nejgova supruga Jelena Radanović pokazala kako izgleda bazen. Sudeći po snimku koji je objavila na Instagramu, može da se zaključi da je bazen prilično prostran i modernog izgleda, a poseduje i hidro masažere. Ograđen je staklenom ogradom, a ka njemu vode stepenice kako bi se postepeno ulazilo u isti.

Sloba Radanović
foto: Instagram

Inače, Jelena je objavila i fotografiju sa pevačevom majkom Draginjom, koju su izveli u šetnju. Zbog operacije, žena je u kolicima, zbog čega se pevač i njegova supruga brinu o njoj.

Sloba Radanović
foto: Instagram

Kurir.rs/J. S.

Bonus video:

00:12

Pogledajte bazen Slobe Radanovića u Višnjičkoj banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track