STAVIO MI JE PIŠTOLJ NA GLAVU I PITAO ŠTA ĆEMO SAD: Snimak gde pokojna Ksenija Pajčin priča o PAKLU kroz koji je prošla ledi KRV
Foto: Printscreen/Youtube

STRAŠNO

STAVIO MI JE PIŠTOLJ NA GLAVU I PITAO ŠTA ĆEMO SAD: Snimak gde pokojna Ksenija Pajčin priča o PAKLU kroz koji je prošla ledi KRV

Stars -

Pevačica Ksenija Pajčin pre smrti govorila je o paklu koji je prošla kada joj je stavljen pištolj na glavu.

Prošlo je 12 godina od tragične smrti pevačice Ksenije Pajčin, koju je ubio njen tadašnji momak, maneken Filip Kapisoda, a koji je potom i sebi oduzeo život. Njih dvoje ne pronašla Ksenijina majka, a vest o njihovoj smrti potresla je čitavu javnost.

I toliko godina kasnije, Kseniju niko ne zaboravlja, te se tako neretko pojavljuju fotografije i snimci pevačice iz raznih emisija, njene izjave, kao i pesme koje se i dan danas pevaju.

Važila je za jednu od najseksipilnijih pevačica sa naše estrade, a mnogi tvrde da se još uvek nije pojavila neka koja bi mogla da joj parira.

Ksenija Pajčin
foto: Marina Lopičić

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom ona govori o neprijatnoj situaciji u kojoj se našla jednom prilikom i iskustvu kada joj je neko stavio pištolj na glavu, te njene reči lede krv u žilama.

- Ja sam kao žensko biće doživela da mi stavi pištolj na glavu i kaže: "Šta ćemo sad?

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:54

URAGANKE PEVAJU ZA ŽIRI! ŠERIFOVIĆEVA UKLJUČILA LAJV: Ovako se Ivana, Sanja i Ksenija spremaju za nastup pred finale EVROVIZIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track