03:04

PRE 10 GODINA SNIMILA JE LEGENDARNI DUET SA SEVERINOM Pevačica konačno otkrila istinu o njihovom odnosu EVO KAKVA JE SEVE PRIVATNO

OTVORENO

PRE 10 GODINA SNIMILA JE LEGENDARNI DUET SA SEVERINOM Pevačica konačno otkrila istinu o njihovom odnosu EVO KAKVA JE SEVE PRIVATNO

Stars -

Popularna pevačica Ana Bebić prokometarisala je svoj odnos sa Severinom Vučković, sa kojom je pre deset godina snimila legendarni hit "Italijana".

Kako kaže, u vreme nije ni razmišljala da može da snimi duet sa jednom regionalnom zvezdom kao što je Severina.

- "Italijana" je bila jedan pun pogodak, pogotovo što je izašla u vreme leta. Sad već ima deset godina od "Italijane", a i dan danas se dobro sluša - kaže Ana Bebić.

Ana Bebić
foto: Kurir televizija

Na pitanje novinara Ivana Gajića da li je imala neke predrasude o Severini, koja je velika regionalna zvezda, Ana je iskreno odgovorila da nije ni zamišljala da će snimiti sa njom pesmu.

- Nisam ni razmišljala o njoj, pogotovo što nisam ni sanjala da može doći do saradnje. Meni je to bilo daleko. Kada sam je upoznala ispala je baš onako kako sam i mislila. Jedna simpatična i veoma profesionalna žena. Čak mi je pomogla i da se opustim. Bio je pun pogodak - otkrila je Ana Bebić.

Sa Severinom se i dalje rado pozdravi, priznala je Bebićeva.

- Slaba sam sa izlascima, ali mi je uvek zadovoljstvo kada je vidim. Ostale smo u dobrim odnosima - otkrila je Bebić, koja je dodala da nema nikakvih srodstvenih odnosa sa Severinom.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:56

SEVERINA BACALA CRNU MAGIJU MILANU? Novinarka otkrila nove šok detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track