03:13

Indira Aradinović Indi iznela sve detalje o dečku koji je vodi na luksuzna putovanja

VREME JE DA LAGODNO ŽIVI

DRUŽILA SE SA MAFIJAŠIMA, ZARADILA ZA STANOVE OD 2 PESME: Indi iznela INTIMNE detalje, a sad uživa u ljubavi i LUKSUZU!

Stars -

Pevačica Indira Aradinović Indi pojavila se na jednom događaju i iznela detalje privatnog života.

Indi je progovorila o dečku sa kojim je duže vreme u emotivnoj vezi.

"Samu sebe iznenadim sa putovanjima koja nisam planirala... Italija, Slovačka, Nemačka. Sve to plaća moj momak. Ja sam zaslužila dobrog momka i nekog ko ima lep i sređen život. Nisam usamljena, zdravi smo, sportski ljudi. Ne znam šta mu je, nešto mu džep oslabio za prsten (smeh)", pričala je ona.

Indi je otkrila da verenički prsten već ima.

"Nisam ga ponela. Glavni prsten, pa ne znam šta čeka. Očekujem to. Pričamo na temu svadbe, ali neka ide kako ide", rekla je Indi, pa progovorila o tom šta joj je operacija želuca donela.

Indira Aradinović Indi
foto: Printscreen/Instagram

"Ja sam malo nagrabusila, ali to mi je promenilo tok života. I dalje imam potrebu da jedem, ali ne mogu, to je suština te operacije. Sad ne bih ovako izgledala da nije tako", kaže Aradinovićeva.

Indi je priznala da se neko vreme družila sa ljudima iz mafijaških krugova, te da je bila inspirisana upravo njihovim životom.

Indi Aradinović
foto: Printscreen/Premijera

"Pevala sam mnogima, pa i mafijašima. Volim u filmovima da vidim takve ljubavi, ali da me takvi privlače pošto-poto ne, mada nikada se ne zna. Za mene su mafijaši oni koji imaju takav stil života, družila sam se sa takvom vrstom ljudi i njihov život mi je bio interesantan, sve ono što sam videla, čula i spoznala. Interesantan je njihov život", kaže pevačica.

Indi je otkrila i da je od pesama ''Bato bre'' i ''Ekspresno'' zaradila mnogo novca, ali nažalost nije umela da ga sačuva:

"Donele su mi mnogo novca, ali ja to nisam znala da zadržim. Ne znam tačno koliko, ali više stanova su mi donele. Uglavnom, neka sam ja živa i zdrava."

Indira Aradinović Indi, Indi Aradinović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/LJ.S.

Bonus video:

00:28

Indi snimila paklenu oluju: Otišla na odmor i zadesili je problemi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track