POBEDNICA VELIKOG BRATA NESTALA, A OVI UČESNICI SU DOŽIVELI ZLE SUDBINE! Udesi, ubistva, a ona je i pre ulaska prošla kroz PAKAO
Foto: Dado Đilas, Kurir, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

neverovatno

POBEDNICA VELIKOG BRATA NESTALA, A OVI UČESNICI SU DOŽIVELI ZLE SUDBINE! Udesi, ubistva, a ona je i pre ulaska prošla kroz PAKAO

Stars -

Pobednica rijalitija "Veliki brat" koji se 2011. godine emitovao u zemljama bivše Jugoslavije, Marijana Seifert, nekad Čvrljak, nestala je sa kućne adrese u Lastovskoj ulici u Zagrebu.

Maja Kovačević, Marijana Seifert
foto: Kurir, Printskrin/Facebook

Karlo Seifert, za kojeg se Marijana udala pre nekoliko godina, a s kojim ima i dete, oglasio se za 24sata.hr. Seifert je prethodno na svojoj društvenoj mreži objavio apel u kojem moli da ukoliko iko išta zna o nestanku njegove supruge javi.

- Ja sam prijavio nestanak policiji. Ne mogu govoriti o okolnostima, ne znam ih ni ja – kratko je rekao Seifert.

Marijana Čvrljak, Marijana Seifert, Nikola Nemešević Nemeš
foto: Damir Dervišagić

Vest o njenom nestanku potresla je čitav region, a mnogi su se ovom prilikom prisetili zlih sudbina nekih od tačmičara pomenutog šou programa.

Pogibija troje učesnika Elmira Kuduzovića, Stevana Zečevića Zeke i Zorice Lazić jedna je od najvećih tragedija iz "Velikog brata"

"Veliki brat" koji je sniman 2007. godine prekinut je, odlukom produkcije, zbog pogibije troje učesnika koji su ranije napustili šou. Elmir Kuduzović, Stevan Zečević Zeka i Zorica Lazić doživeli su saobraćajnu nesreću kad je automobil u kojem su se vozili pri brzini od 150 kilometra na sat neobjašnjivo promašio most, sleteo s puta i odleteo u reku. Troje od četvoro takmičara je poginulo na mestu, dok je Vladimir Sarić preživeo samo zato što je ispao iz auta. Vest o njihovoj smrti 29. decembra ujutru šokirala je i rastužila celu Srbiju, ali i region. Bili su mladi i želeli su da postanu poznati, ali sudbina je za njih imala drugi plan.

Stevan Zečević Zeka, Elmir Kuduzović, Zorica Lazić
foto: Printscreen

Takođe, učesnik prve sezone, Antal Skendžić, ubio je svoju majku i završio u zatvoru. Nakon izlaska njegovi napadi nisu su utišali, te je ubrzo upao u dom svoje bake, pretivši joj ubistvo u slučaju da mu ne prepiše svoju nekretninu.

Antal Skendžić
foto: Privatna Arhiva

Sledeća je velika tragediju koju i danas pamti čitav region.

Tragedija u kojoj su život izgubili Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin samo je jedna u nizu stravičnih smrti kojima je zajednička vila na beogradskom Košutnjaku. Prvo je ljubavni par doživeo saobraćajnu nesreću u selu Lisović, na putu do Ksenijine vikendice, za koju su mnogi mislili da je Filipov način da ih oboje još tada usmrti. Dva meseca nakon toga, 16. marta 2010, Filip je Kseniji oduzeo život, a potom izvršio samoubistvo. Kapisoda je bio učesnik treće sezone "VIP Velikog brata" 2009. godine, kad je osvojio treće mesto.

Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda
foto: Dado Đilas, Printscreen/Youtube

Reper Dalibor Andonov Gru u "Velikom Bratu" je zauzeo drugo mesto, a kasnije je odbijao ponude za učešće. On je nastradao dok je vozio kajt na Dunavu 9. septembra 2019. godine.

Dalibor Andonov, Gru, Dalibor Andonov Gru
foto: Youtube screenshot

Tatjana Jovančević učestvovala je u rijalitiju "Veliki brat" 2009. godine. Pažnju javnosti privukla je zbog svoje tužne životne priče, pošto joj je zbog bolesti u 23. godini amputirana noga, a sedam godina pre toga preživela je otmicu.

Ovoj bivšoj učesnici rijalitija noga je aputirana 1996. godine, nakon što joj je dijagnostikovan tumor u kolenu.

Njena majka Gordana je tokom ćerkinog boravka u rijalitiju medijima ispričala stravičnu priču o detinjstvu svoje ćerke.

Tatjana Jovančević
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:33

PRIVEDEN PEVAČ DARKO LAZIĆ: Divljao na auto-putu 117 na sat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track