DEČKO MI JE PRAVOSLAVAC! Rialda ispoštovala najradosniji praznik sa partnerom, pa se zapitala: Ne znam zbog čega je to GREH?!
Foto: Printscreen/Instagram

NE VIDI PROBLEM

DEČKO MI JE PRAVOSLAVAC! Rialda ispoštovala najradosniji praznik sa partnerom, pa se zapitala: Ne znam zbog čega je to GREH?!

Stars -

Pevačica Rialda Karahasanović mnoge je začudila kada je rekla da je farbala jaja za Vaskrs.

Ona je istakla da iako je muslimanka ispoštovala je najradosniji pravoslavni praznik.

- Pre svega, ja se zabavljam sa mladićem koji je pravoslavne veroispovesti, a i živim u gradu i državi u kojima većinsku populaciju čine pravoslavci. Za ovih pet godina koliko sam u Beogradu nikada nisam doživela nijednu neprijatnu situaciju. Neprijatnu situaciju sam doživela sada zbog ovoga - ispričala je Rialda u emisiji "Pitam za druga" na RED TV.

- Ja sam samo učestvovala u obeležavanju Vaskrsa sa mojim dečkom i njegovom porodicom, a njegovu porodicu sada doživljavam kao svoju. Jednostavno sam učestvovala u običajima. Ne znam zašto bi to bio greh? Greh je vređati i omalovažavati ljude ukoliko ti se ne dopada nešto što oni rade.

Rialda Karahasanović
foto: Nemanja Nikolić

- Ni meni se, isto tako, ne dopada dosta toga što čujem i vidim, pa ne idem okolo i ne širim mržnju. Pazite se karme, ona svakome vrati ono što zaslužuje. Nastojte da budete bolji ljudi, kako prema drugima tako i prema sebi - zaključila je Karahasanovićeva.

Podsetimo, pevačica je pre nekoliko dana pokazala svoja vaskršnja jaja i objasnila da, iako je muslimanske veroispovesti, obeležava sve praznike i poštuje sve svetinje budući da smatra da su sve religije potekle iz istog korena, odnosno da imaju isto poreklo.

Rialda Karahasanović
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:15

Iva Grgurić diže tegove kao od šale!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track