00:55

Toni Cetinski o Tošetu Proeskom

dve pevačke legende

LJUDI SU SE ČUDILI KADA SAM SNIMIO DUET SA TOŠETOM PROESKIM Toni Cetinski otkrio NEPOZNATE DETALJE o pokojnom pevaču

Stars -

Pevač Toni Cetinski otkrio je neke pojedinosti iz života i karijere tragično preminulog Tošeta Proeskog

Jedan od najpopularnijih regionalnih pevača u svojoj bogatoj karijeri nastupao je na mnogo festivalskih bina. Svoju publiku obradovaće novom pesmom koju će izvesti na ponovo oživljenom, čuvenom, Beogradskom proleću.

Između ostalog Toni Cetinski se u emisiji Puls Srbije prisetio i pokojnog kolege Tošeta Proeskog.

Toni Cetinski, Toše Proeski
foto: Kurir televizija, Profimedia

- Volim pomagati mlađima i nemam taj ego i problem da će me neko ugroziti. To je bilo najaktuelnije pitanje kada sam snimio duetsku pesmu sa Tošetom Proeskim. Naravno da su se neki čudili kako i zašto. Zašto ne bih napravio duet sa nekim ko je lepo peva.

Cetinski je dodao i da voli da sarađuje sa mlađim kolegama, kao i da mu je sujeta uvek bila strana.

1 / 5 Foto: Kurir televizija

- Taj način razmišljanja je staromodan iz nekih starih sistema gde neki stariji pevači drže sebe škrto i paze se da ga neki mlađi ne poklopi svojim pevanje. Moja duhovna strana to čini. Meni je to strano - dodao je i zaključio Cetinski.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:18

TONI CETINSKI, 13 GODINA OD SMRTI TOŠETA PROESKOG: Bio je vanserijski čovek, njegove reči su mi smernice u životu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja