CECA U LONDONU, ANASTASIJA U ŠPANIJI, A EVO ŠTA RADE VELJKO I BOGDANA: Zaljubljeni do ušiju, jedan detalj su svi primetili! (FOTO)
Foto: Printscreen/Ami G, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

CECA U LONDONU, ANASTASIJA U ŠPANIJI, A EVO ŠTA RADE VELJKO I BOGDANA: Zaljubljeni do ušiju, jedan detalj su svi primetili! (FOTO)

Stars -

I dok najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović na svom Instagram profilu deli fotografije iz Londona, gde uživa sa sestrom Lidijom, njena ćerka Anastasija trenutno vreme provodi kod dečka Nemanje Gudelja u Španiji.

Nakon što ga je bodrila na utakmici, novopečeni par uživao je u lepom vremenu.

Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

Tako je Anastasija iskoristila sunce u Španiji da malo nabaci boju, pa je sa pratiocima podelila video na kojem je pokazala svoju izvajanu figuru dok se sunča na travi, što je izazvalo lavinu komentara.

Anastasija Ražnatović
foto: Instagram

Sa druge strane, mladi bokser Veljko Ražnatović, prvomajske praznike je iskoristio da uživa sa suprugom Bogdanom Ražnatović.

Bogdana, koja nije preterano aktivna na društvenim mrežama i ne voli da se eksponira, sada je na Instagramu podelila divan trenutak sa mužem.

Njih dvoje su sedeli i odmarali, a gospođa Ražnatović je uz njihovu fotografiju stavila emotikon srca i svima stavila do znanja da su njih dvoje još uvek zaljubljeni jedno u drugo do ušiju.

Veljko Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:17

POČELO SLAVLJE KOD CECE RAŽNATOVIĆ: Stigla je i snajka Bogdana i pevačicin DEČKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track