NE MOŽE VIŠE! Seka Aleksić završila sa dijetom: Ljudi, ja mislim DA JE OD MENE DOSTA!
Foto: Printscreen

ZADOVOLJNA KILAŽOM

NE MOŽE VIŠE! Seka Aleksić završila sa dijetom: Ljudi, ja mislim DA JE OD MENE DOSTA!

Stars -

Seka Aleksić pre nekoliko dana predstavila je novi album “Bioskop”.

Seka Aleksić
foto: Printscreen/Instagram

Ona je priznala da se zbog tog albuma žrtvovala kada je ishrana u pitanju. Tačnije, da je u proteklom periodu morala da se odrekne svega onog što voli da jede. Međutim, tim mukama je došao kraj.

- Ponosna sam na sebe koliko sam izdržala da ne jedem slatkiše i testo, mesec dana - ljudi, ja mislim da je od mene dosta. Vreme je da se vratim na doručak: pasta sa četiri vrste sira, ručak pica i večera makovnjača, a užina, zna se - krem bananice - poručila je Seka svojim pratiocima na Tviteru.

Seka Aleksić
foto: Printscreen

Podsetimo, pevačica se nedavno požalila prijateljima na Tviteru da tokom čitavog dana skoro nije jela, kako bi se dodatno stesala, a sve je to opisala u šaljivom stilu.

- Danas nisam jela skoro ništa! Odlučila sam da se pretvorim u lizalo, što reče jedna žena. Neće meni telo biti veće od glave. Od sada će mi glava biti veća od tela - našalila se tada Seka.

Inače, kada je smršala 10 kilograma, Seka je priznala za medije u čemu je njena tajna.

- Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuvarica, domaćica koja kuva i mesi i onda jednostavno sam preterala u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava - ispričala je Aleksićeva.

Seka Aleksić
foto: Promo/Andreja Damjanović

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:15

Seka Aleksić pokazala luks garderober! Ceo zid sa cipelama, torbe, haljine...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja