ONA JE KIRBI USISIVAČ I MAJKL DŽEKSON! Katarina Živković BRUTALNO odgovorila Tamari Đurić na prozivke: RAT SE NASTAVLJA!
Foto: Printscreen, Ana Paunković

LETI PERJE

ONA JE KIRBI USISIVAČ I MAJKL DŽEKSON! Katarina Živković BRUTALNO odgovorila Tamari Đurić na prozivke: RAT SE NASTAVLJA!

Stars -

Pevačica Katarina Živković prvo je oštro prokomentarisala devojke koje se bave prostitucijom, a paravan su im javna zanimanja, nakon čega se oglasila starleta Tamara Đurić i poručila joj da je ona pevačica koja riče kao prase pred klanje, te da su joj glasne žice otišle zbog alkohola.

- Drago mi je što se tako velika estradna umetnica razume u moju karijeru i interesantno je što se našla prozvana, opštepoznati Kirbi usisivač, Majkl Džekson iz Montekarla. Istina boli - rekla je Katarina u reazgovoru za "Blic".

Tijana Đuričić, Katarina Živković
foto: Privatna Arhiva, ATA images

Da podsetimo, prvo je Živkovićeva dala svoj sud o aktuelnoj aferi "Elitna prostitucija", nakon što su se imena određenih poznatih dama našla u centru skandala.

- Ne mogu da budem iznenađena navodima da su pojedine "javne dame" prostitutke jer o istim tim imenima čitamo iz godine u godinu, to se ponavlja. I svaki put te devojke su kao šokirane i kako to njima da se desi... Pored toga, u isti koš se stavljaju prave pevačice i kvazipevačice, iskreno, to nije okej, to osuđujem i nervira me. Podržavam te rijaliti-zvezde koje postanu pevačice samo ako su stvarno talentovane i ako im hvatanje za mikrofon nije paravan za prostituciju - kao iz topa govori pevačica i dodaje:

- Ja sam za to da se prostitucija legalizuje i da se ženama omogući da rade ono što najbolje znaju i lepo da plate porez državi. Stvarno sam veliki protivnik što se pojedine starlete predstavljaju kao estradne ličnosti. Ne, one su prostitutke. Prostitutke nisu nikako pevačice, ni voditeljke, i baš bih da se tu znaju neke stvari.

Pevačica je tada kroz ciničan osmeh objašnjavala da je za nju termin elitna prostitucija, koji se sve češće može čuti, zapravo neispravan.

- Čudi me i to što se prostitutke zovu elitne. Prostitucija nikako ne može biti elitna, elitni mogu biti samo klijenti - rekla je Katarina za "Republiku" i osvrće se na spisak devojaka koji je nedavno isplivao u javnost:

Katarina Živković
foto: Printscreen/Red TV

- Ove koje su na tom famoznom spisku su se ili povukle i ne oglašavaju se ili bukvalno ne silaze sa televizija i iz emisija. Tu negativnu reklamu koriste da bi se naplatile još više. Kad bismo legalizovali prostituciju, tim ženama bismo dali odrešene ruke da rade to što im je profesija, a ne ovako. Stvari treba da se nazovu pravim imenom, zato što smo sve koje se bavimo javnim poslom ugrožene. Realno, prostitucije ima u svim sferama, ne samo među estradom, ali su najviše ugrožene pripadnice estrade.

Nakon ove njene izjave oglasila se starleta Tamara Đurić.

- Kada je završila roštiljijadu u Leskovcu došla je u Beograd u Zvezde Granda i završila na dvanaestom mestu. Pošto su joj otišle glasne žice od alkohola nema šta drugo da radi nego da pljuje žene. Zapravo, ona je starleta koja riče kao prase pred klanje. Jedinu pametnu stvar koju je Sanja Marinković uradila jeste to što je vratila na mesto leskovačku dvanaestoplasiranu Zvezdu Granda. Neka ponovo obnovi karijeru u Zvezdama Granda možda se bolje plasira ali da pre roga ne konzumira najeftiniji alkohol od 60 odsto - rekla je Tamara za Kurir.

Tamara Đurić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:11

Tamara Đurić uživa u svakom trenutku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track