VELIKA ISPOVEST SUZANE MANČIĆ O SUPRUGU SIMEONU: Nisam ja birala brak na daljinu, brak je izabrao mene! Evo kako je GRK IZNENAĐUJE
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

ISKRENA

VELIKA ISPOVEST SUZANE MANČIĆ O SUPRUGU SIMEONU: Nisam ja birala brak na daljinu, brak je izabrao mene! Evo kako je GRK IZNENAĐUJE

Stars -

Voditeljka i glumica Suzana Mančić ističe da rad nije ono što je nekada bio, već da se sve danas mnogo promenilo.

- “Da nam živi, živi rad”, nekada je pevala radnička klasa i ne bez razloga, jer je rad bio zagarantovan Ustavom i bio je osnov egzistencije. Običan čovek živeo je skromno, ali sigurno od svog rada. To je bila ideja samoupravnog socijalizma, retki se danas toga sećaju. Danas rad ne mora biti izvor prihoda, pogledajte koliko kladionica je oko nas - započinje glumica za Blic i ističe da je nekada bila, kao i njena porodica, sastavni deo raznih radnih akcija.

Suzana Mančić
foto: Nemanja Nikolić

- Moja majka je ponela udarničku značku sa neke radne akcije, a ja sam zakačila taj period tako što sam sa svojom grupom TRAG nastupala na radnoj akciji Đerdap, išli smo Dunavom, onim brzim brodom, snimala je televizija, reditelj je bio Pit Teslić. Pored Traga, tu su bili “Sa vremena na vreme” i “Suncokret” Bore Đorđevića. Koliko se sećam, mnogi moji drugovi i drugarice rado su išli na radne akcije, jeste da se radilo, ali se i zabavljalo i družilo.

Suzana često putuje, ali je minuli 1. maj provela u glamuroznoj haljini.

- U pitanju je bilo jedno venčanje koje je zbog korone tri puta odlagano. Udala se devojka koju poznajem od njenog detinjstva, moja Teodora je bila kuma. Reč je o njenoj najboljoj drugarici - kaže voditeljka, koja je nedavno odmarala sa mužem u Nemačkoj.

- Odlično sam se provela u Baden Badenu sa mužem, ovo je jedno čarobno mesto, puno zelenila i cveća, sa fantastičnom istorijom: ovde je Dostojevski pisao svoja dela inspirisan događajima u jednom od najstarijih kazina u Evropi, koji radi i dan danas. Volim putovanja, mislim da obogaćuju život.

Suzana Mančić
foto: Damir Dervišagić

Praznični dani svima padaju teško kada su odvojeni od svojih bližnjih, ali Suzana ističe da, iako suprug Simeon živi u Atini, praznike provode zajedno.

- Obično smo zajedno za praznike, to je već tradicija. Za Uskrs smo se odmarali na Pilionu, svi zajedno. Ne samo porodice, već i naši psi. Uvek se nešto lepo dešava, okupljamo prijatelje, šetamo, jašemo konje kroz šumu ili se spustimo na more - ističe Mančićeva, koja svoj brak na daljinu vešto čuva, dok mnogi takav odnos izbegavaju.

- Pa dobro, ni ja nisam baš birala brak na daljinu, brak je izabrao mene! U zrelom dobu to nije tako strašno, ako su ljudi izgradili dobar odnos i međusobno poverenje. Uostalom, mi smo često zajedno i onda se trudimo da se maksimalno posvetimo jedno drugom. Čak i posle toliko zajedničkih godina moj muž ume da me iznenadi lepim gestom, pažnjom i nežnošću.

Suzana Mančić
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:05

Suzana Mančić ispričala kako su izbrisane INTIMNE scene sa Radošem Bajićem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track