KSENIJA, IVANA I SANJA OVAKO SU IZGLEDALE RANIJE: Više nisu Uraganke, a niko ih ne bi prepoznao na STARIM fotkama i snimcima!
Foto: Profimedia, Printsc

NEKAD I SAD

KSENIJA, IVANA I SANJA OVAKO SU IZGLEDALE RANIJE: Više nisu Uraganke, a niko ih ne bi prepoznao na STARIM fotkama i snimcima!

Stars -

Grupa "Hurricane" zvanično se razilazi, a sada su isplivale i njihove fotografije s početka karijere,

Na vest da se grupa Hurricane raspada i da će tri pevačice od septembra krenuti svaka svojim putem "cepa" se slika na kojoj crnka, plavuša i riđokosa u atraktivnim kostimima predstavljaju Srbiju na Evroviziji.

"Njih tri jednostavno više nisu mogle zajedno da izdrže. U pitanju je sudar tri potpuno različita karaktera koji su i te kako uticali na celu atmosferu u grupi… Za tri meseca će Hurricane grupa biti prošlost i one će se oprobati u solo karijeri", rekao je medijima izvor blizak grupi.

Devojke su se okupile 2017. godine na audiciji za ženski R&B bend, a najširoj javnosti postale poznate nakon pobede na Beoviziji 2020.

Sanja Vučić je predstavljala Srbiju i na Evroviziji 2016. i mnogi su je tad znali kao pevačicu benda ZAA. Inače je iz porodice muzičara, a okušala se u različitim žanrovima, od alt roka, preko džeza, pa do crkvenog hora.

Ksenija Knežević, Sanja Vučić, Ivana Nikolić, Hurricane
foto: ATA Images

Sa bendom "Hurricane" je, doduše, značajno skrenula sa svog muzičkog pravca, a fizička i stilska transformacija je više nego očigledna.

Kseniju Knežević javnost je upoznala kao ćerku popularnog pevača Nenada Kneževića Kneza, pa smo mogli da vidimo i kako je izgledala kao klinka, kad je učestvovala na festivalima za decu... Pre nego što se pridružila Uraganu radila je sa Jalom Bratom i Sevdah Bejbijem i furala imidž "devojke iz kraja".

U popularnom triju je bila "ona riđokosa", mada sad više naginje smeđim i plavkastim tonovima. Ivana Nikolić, višestruka državna prvakinja u plesu, od starta je bila česta tema i na mrežama zbog plastičnih operacija.

Hurricane
foto: Zorana Jevtić

Ne krije da je imala brojne estetske korekcije, lako ćete naleteti na njene slike iz mladih dana i verovatno je nećete prepoznati.

U međuvremenu je i ona eksperimentisala s bojom kose, ali u "Hurricane" je ušla i izlazi kao atraktivna plavuša izvajanog tela, u šljokicama i na vrtoglavo visokim štiklama.

Kako se čini, "Hurricane" je za svaku od njih bio specijalno poglavlje i sigurno je da devojke izlaze izmenjene tim iskustvom ne samo fizički. Zato će biti posebno zanimljivo videti koje će puteve birati u daljim karijerama.

Hurricane
foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Nova.rs

Bonus video:

02:13

BARBARA OTKRILA PRAVI RAZLOG RASKIDA SA LAZIĆEM: Nisu mi smetali njegovi POROCI, nešto drugo je u pitanju NISAM TUŽNA ZBOG SVEGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track