03:21

Filip Djukic otvorio sezonu kupanja u fontani

Ledeni izazov

HIT FOTKA FILIPA ĐUKIĆA! KUPA SE U FONTANI U CENTRU BG: Bivši rijaliti učesnik napravio POMETNJU, a njega zvao da mu se pridruži!

Stars -

Filip Đukić otvorio je sezonu kupanja u fontani na trgu Nikole Pašića. Rijaliti zvezda i voditelj Red televizije bio je glavna atrakcija.

On je u centar grada došao u roze kupaćem i crvenim papučama, a posle kupanja je obukao bade mantil. U svom stilu nekadašnji rijaliti učesnik je objasio šta još nije probao u životu.

Filip Đukić, fontana, Trg Nikole Pašića
foto: Kurir.rs/Lj.Stanišić

- Ima, svašta, ali van naše zemlje. Što se reportaža tiče, e tu sam drugačiji od ostalih, sve sam probao, pa, evo i sad da se okupam u fontani. Ja možda jesam završio na papiru školu, ali najvažnije da sam diplomirao ovu uličnu.

Filip Đukić, fontana, Trg Nikole Pašića
foto: Kurir.rs/Lj.Stanišić

Nije nam mnogo bilo potrebno da ga ubedimo da se prošeta i do glavnog dela fontane.

- Au, al je ledeno. Uf, ne znam koliko je duboko, ne znam da li znate za ono lečenje hladnom vodom, sad sam definitivno zdrav - rekao je Filip.

On je na izazov kupanja u fontani koji je karakterističan za maturante pozvao Nenada Marinkovića Gastoza:

Nenad Marinković Gastoz, Gastoz, Gastozz
foto: Nemanja Nikolić

- Ako Gastoz sme neka se okupa u fontano. Ali mora kao sada da bude oblačno. Lako je kupati se kad je sunce. Evo čelendž ako sme Gastoz neka uskoči - rekao je Đukić kroz osmeh.

Filip Đukić, fontana, Trg Nikole Pašića
foto: Kurir.rs/Lj.Stanišić

Lj.S.

Bonus video:

00:13

FILIP SE OPORAVLJA OD OPERACIJE, ALI OSTAO PRAZNIH DŽEPOVA?! Đukić izgleda bolje nego ikad, fotkom je nasmejao pratioce! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track