IVA GRGURIĆ STALA NA VAGU I ŠOKIRALA SVE! Pokazala koliko je SMRŠALA, a njena dijeta izazvala je totalnu POMETNJU! (FOTO)
Foto: Printscreen

UZ TRENING

IVA GRGURIĆ STALA NA VAGU I ŠOKIRALA SVE! Pokazala koliko je SMRŠALA, a njena dijeta izazvala je totalnu POMETNJU! (FOTO)

Stars -

Pobednica 'Zadruge 3'' Iva Grgurić stala je na vagu i bez problema pokazala koliko ima kilograma. Mnogim damama je telesna težina škakljiva tema, a pobednica "Zadruge 3" se ovoga puta pohvalila da je smršala čak 10 kilograma.

Iva je objavila fotografiju na kojoj se vidi da ima 58 kilograma, a kako je istakla, pre dijete je imala 68 kilograma. Pre ovog merenja, ona je neko vreme vodila računa o ishrani, te se hvalila dijetom koja je mnoge "uplašila".

- Za 12 dana sam smršala osam kilograma, jednom dnevno jedem i to u 20 časova, ali svaki dan trening. Možda nije najzdravija dijeta, ali meni odgovara - napisala je Iva na društvenim mrežama nedavno.

Iva Grgurić
foto: Printscreen

Podsetimo, Iva je tada je navela da njena dijeta podrazumeva da dan počinje čašom mlake vode. Zatim, preporučuje kafu tokom dana, što nije baš zdrav izbor, a njen omiljeni napitak jeste kisela sa limunom, što svakako nije dobro za želudac.

Njena objava svakako je postala meta raznih koemntara na društvenim mrežama, uglavnom podrugljivih.

Iva Grgurić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:15

Iva Grgurić diže tegove kao od šale!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja