MILI ISKRENO O AFERI SA JOVANOM JEREMIĆ! Priznao da li je posle svega u kontaktu sa voditeljkom!
Foto: Nikola Anđić, Nemanja Nikolić

povezivali su ga sa njom

MILI ISKRENO O AFERI SA JOVANOM JEREMIĆ! Priznao da li je posle svega u kontaktu sa voditeljkom!

Stars -

Aleksandra Milića Milija, autora mnogih hitova u regionu, nedavno su spajali sa voditeljkom Jovanom Jeremić, a on je sada prokomentarisao čitavu situaciju.

- Ne znam šta se desilo tu. Ne znam o čemu se radi, ali eto, desilo se šta se desilo. Ja nemam kontakt sa njom - kazao je Aleksandar Milić Mili u toku današnjeg dana pred našim kamerama, pa spomenuo promenu u svom bendu "Miligram".

Jovana Jeremić, Aleksandar Milić Mili
foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

- Biće uskoro novog pevača "Miligrama", nećemo još o tome, o detaljima. Ima više kandidata, pa ćemo izabrati, ko je najbolji, kome to najbolje paše. Suprugu i decu uvek slušam, oni mi daju savete, za sve. Oni znaju da su "Zvezde Granda" šou, sve im je poznato - kazao je Mili.

- Želim da demantujem navode, ja nemam nikakve veze sa Milijem iz Granda, niti sam ga ikada srele. LJude koje imam u bliskom okruženju upisani su po emociji koju u meni bude, ne po imenu i prezimenu. U pitanju je mladić. Nikad ne bih bila sa oženjenim čovekom, vi to jako dobro znate, kod mene mora da bude slobodan ili razveden, da ima papir. Jedino što je slično jeste da je ćelav, nije jedini Mili ćelav, ali znam i trećeg neću ga spomenuti u storiju - rekla je Jovana na ovu temu.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

02:22

Mili diriguje pevačici u studiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track