DEJAN SE OBRATIO PORODICI, PORUČIO IM DA OVO NIKAKO NE RADE! Lepi Mića ga odmah saterao u ćošak, nastao haos! (VIDEO)
Foto: Printscreen

izlaganje

DEJAN SE OBRATIO PORODICI, PORUČIO IM DA OVO NIKAKO NE RADE! Lepi Mića ga odmah saterao u ćošak, nastao haos! (VIDEO)

Rijaliti -

Dejan Dragojević tokom porodičnog sastanka o međuljudskim odnosima obratio se svojoj porodici.

- Rekao sam da ne volim kad me neko prvi dira. Ja bih samo rekao da se mama, David i tata ne oglašavaju. Nemoj da se oglašavate za novine...Tata nikad nije dolazio u kuću, parkirao se na ćošku ulice. Ja sam tu da se oglašavam, a vi nemojte da se svađate - rekao je Dejan.

Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Zadruga

- Hoću samo da kažem da se nadam da ste čuli sve što sam rekla i o Dalili i Caru. Nit koga lažem nit išta. Naćiću nekako rešenje, izboriću se sa tim - rekla je Matora.

- To što je nekome teško, nije opravdanje za glupave postupke - rekao je Đedović.

- Loše se osećam, jer ispada da više poštujem tuđu porodicu, nego svoju...Ne postoji juče čovek koji nije reagovao na onu priču. Ceo sto se zgrožavao- rekla je Matora.

- Mi smo svi u blagom šoku, dobili smo mnogo informacija koje su nam nagoveštavane. Što se tiče Dalile, ona je neko ko je ovde išao od sjaja do očaja, ne bira sredstva da neke stvari radi. Za njen odnos sa Anđelom sam rekao da je dno dna i moralna katastrofa. Dejan je neko kome ja zameram četvorogodišnje ćutanje, a za mene je to na granici bolesti. Beg iz tog braka je totalno okej, ali sam ovde osudio oboje - govorio je Mića.

Lepi Mića
foto: Printscreen

- Kapiram ja tebe šta ti hoćeš da kažeš, ali neću da se stavljam u koš sa tim stvarima. Vređalo me je sinoć što su me stavili u koš sa Bebicom - skočila je Matora.

- Da se puste ti snimci nasrtaja, reči, ali samo tonski. Pa vama ne bi bilo dobro! Rekao sam ti to jer si mi draga jer mi je pun ku**c više svega toga - nastavio je Mića.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

04:12

OD OVIH VELIKIH HITOVA BI ZARADIO VELIKE PARE, A BEKI IH JE ODBIO! Pevač o greškama u svojoj karijeri, pa otkrio DA LI SE KAJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track