ŽIKA JAKŠIĆ SE ISPALIO U EMISIJI, PA MORAO DA OTKRIJE VELIKU TAJNU! Javno priznao šta je pozadina svega: Zašto da se LAŽEMO?
Foto: Kurir televizija

iskren

ŽIKA JAKŠIĆ SE ISPALIO U EMISIJI, PA MORAO DA OTKRIJE VELIKU TAJNU! Javno priznao šta je pozadina svega: Zašto da se LAŽEMO?

Stars -

Žika Jakšić je već godinama zaštitno lice emisije "Nikad nije kasno", a tek sada je otkrio neke stvari o snimanju.

Emisiju radi već sedam godina i, kako kaže, i dalje mu pričinjava veliko zadovoljstvo i uvek se raduje poslepodnevnim snimanjima i druženju sa svim tim divnim ljudima.

Žika Jakšić
foto: Nemanja Nikolić

Ali, mnogi su se zapitali kako poslepodne, kada se emisija emituje u 21 čas, pa je morao da otkrije tajnu.

"Mi emisiju snimamo popodne, ovo sad što ćete vi gledati je već snimljeno, a mi fingiramo kao da idemo uživo. Mislim, zašto da se lažemo", priznao je Jakšić iskreno, čme je nasmejao sve u studiju.

Dodao je i da gledaoci već dugo znaju da emisija ne ide uživo, ali da je lepo pretvarati se, naročito kada se emituje na neki praznik ili važan datum.

"Želimo da ispratimo taj momenat i proslavimo. Mislim, ja sam to jednom razotkrio kada sam sam sebi čestitao slavu. Čak sam i Mareta pozdravljao. Znao sam da će Mare da bude kod mene na slavi, a znao sam da se emisija emituje na moju slavu i bio sam slobodan da čestitam sam sebi, jer sam znao da ću gledati sebe na televizoru", priznao je.

Žika Jakšić
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

02:42

IMAM DEVOJKU I ZALJUBLJEN SAM! Žika Jakšić otvorio dušu pa spomenuo BIVŠU SUPRUGU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track