PAPARACO! Kristina Bekvalac uživa u tračarenju sa sestrom od tetke! SVI SE PITAJU GDE JE NATAŠA!?
Foto: Kurir, Dragana Udovičić

HIT FOTKE

PAPARACO! Kristina Bekvalac uživa u tračarenju sa sestrom od tetke! SVI SE PITAJU GDE JE NATAŠA!?

Stars -

Kristina Bekvalac skoro je pa nerazdvojna sa svojom starijom sestrom Natašom. Ipak, ponekad se dogodi da uspe da "pobegne" od nje i da ih ne vidimo zajedno u javnosti.

Kristina Bekvalac, Nataša Bekvalac
foto: Stefan Stojanović, Ata images

Naš paparaco uspeo je da fotografiše Kristinu na Vračaru, gde je uživala u sunčanom prepodnevu sa svojom sestrom od tetke Tanjom Mrkić, koja je inače i Natašin pi-ar menadžer.

One su bile zaokupljene razgovorom, tako da Kristina nije obraćala pažnju na mnogobrojne poglede brojnih muškaraca koji su prolazili pored njih. One su se, iako je bilo pretoplo, odlučile za crnu garderobu, a od sunca i znatiželjnih pogleda su se zaštitile velikim tamnim naočarima.

Kristina Bekvalac
foto: Kurir

Inače, Kristina i Tanja su veoma zaslužne za Natašinu karijeru, koja traje dve decenije, i uvek su joj pri ruci za sve što joj je potrebno, što je i sama pevačica mnogo puta izjavila u medijima. Kristina je po zanimanju stilistkinja, pa je tako ona zadužena za Natašin stajling, te ne čudi što je više puta proglašavana za jednu od najbolje obučenih javnih ličnosti kod nas.

Kristina Bekvalac, Dragana Bekvalac, Mira Bekvalac
foto: ATA images

Nakon što su završile s partijom trača i kafenisanjem, njih dve su otišle dalje, kako bi se našle sa Natašom, koja se te večeri pripremala za nastup u jednom beogradskom klubu.

Kristina Bekvalac
foto: Kurir

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

02:59

NATAŠA BEKVALAC BEZ GAĆICA?! Pevačica u najizazovnijem izdanju, sevaju BUJNE GRUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track