MARINA I FUTA DANAS BI SLAVILI 38 GODINA BRAKA: Ostao sa njom do samog kraja, bio joj je najveća podrška, a ovako su se upoznali
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

ljubavna priča

MARINA I FUTA DANAS BI SLAVILI 38 GODINA BRAKA: Ostao sa njom do samog kraja, bio joj je najveća podrška, a ovako su se upoznali

Stars -

Čuveni tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra prošle godine, a do poslednjeg trenutka uz nju je bio njen suprug Aleksandar Radulović Futa.

Marina Tucaković, Aleksandar Radulović Futa
foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

Njih dvoje bi danas, da je živa, slavili 38. godišnjicu braka, što je otkrio njihov sin Milan Laća Radulović na Instagramu.

- Danas je sveti Vasilije Ostroški. Srećna slava. Takođe, na današnji dan su se uzeli moji roditelji, tačno pre 38 godina - napisao je on.

Milan Laća Radulović
foto: Pritnscreen

- Futa, njen životni saputnik, je došao da zameni Igora Jovanovića, gitaristu mog koji je bio u vojsci, krenuo je sa nama na turneju, i tu su se i upoznali - pričao je Žika za i dodao:

- Mislim da je tu buknula ljubav i emocije između njih dvoje. Tako je to bilo, morali smo da nađemo novog gitaristu i došao je on koji je fantastičan instrumentalista, mislim da je jedan od najboljih gitarista koje ovaj region ima.

- Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko.Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno - pričala je Marina o braku sa Futom.

Aleksandar Radulović Futa, Marina Tucaković
foto: Ana Pauković, Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

02:52

Laća se prisetio poslednjeg susreta sa Marinom Tucaković: OTKRIO ŠTA MU NAJVIŠE NEDOSTAJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track