09:06

Slađa Dlibašić progovorila o ćerki Silviji

KURIR TV

NIJE SREĆNA ŠTO JOJ JE ĆERKA NA ESTRADI: Slađa Delibašić progovorila o naslednici Silviji, pa priznala šta joj je NAJBITNIJE!

Stars -

Pevačica Silvia Đogani, ćerka bivšeg para Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, proslavila je 33. rođendan.

Njena majka Slađa otkrila je šta je ćerki poželela i koji poklon joj je kupila.

"Lepo se osećam, svake godine ima neku ideju, sada je sve zlato. Rekla sam: 'Idemo kod nas na Savu.' Njeni drugari su tu, moje osobe, moja kuma koja mi je pomogla danas, sve smo spremili za pola sata. Poželela sam joj da bude srećna, nasmejana i bezbrižna dok sam ja živa. Rekla mi je da je plakala zbog moje poruke. Ona ima svoje dete, svoj život, teško je biti ispravna majka i izvesti decu na put", rekla je Slađa, pa nastavila da priča o naslednici:

"Ona ima toliko talenata, pevanje, gluma, pevala je u crkvenom horu. Nisam oduševljena idejom za estradu, ali ću je podržati."

1 / 9 Foto: Damir Dervišagić

"Meni su njih dve bile fokus, kao što su i sada, ništa više ne vidim. Sve je to uživanje, da imaš partnera, izađeš, ali one su mi najbolje. Ja bih volela da imam petoro unučića", rekla je Slađa o svom životu.

Ona je priznala i da se ne druži sa ljudima sa estrade.

"Imamo jako malo prijatelja, za 30 godina koliko se bavim pevanjem, ja nemam prijatelja sa estrade osim Sanija i Natalije, Bakija i Đoleta koji je otac moje dece. Ja se jako malo družim", kaže ona.

Silvija Đogani
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/K.Đ/A.D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track