LEPA LUKIĆ ŽESTOKO OPLELA PO STARLETAMA: To su mrtva PUVALA! Pevačica nije birala reči, nastaće HAOS na estradi!
Foto: Damir Dervišagić

DALA SVOJ SUD

LEPA LUKIĆ ŽESTOKO OPLELA PO STARLETAMA: To su mrtva PUVALA! Pevačica nije birala reči, nastaće HAOS na estradi!

Stars -

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić ne krije da joj je svaki hit doneo mnogo novca. Pevačica ističe da joj je žao što njena profesija danas nije toliko cenjena kao nekada i nikako ne priznaje nove mlađe koleginice, koje prema njenom mišljenju, nemaju dar za pevanje, već samo želju za eksponiranjem.

Lepa Lukić, Dva Jelena
foto: Promo/Ivan Stanivuković Zeka

- Skadarlija za mene, Skadarlija za prvu ligu pevača, nisu ovde da pevaju starlete, ne ide. Tu se pevaju lepe pesme i dolaze fini ljudi koji žele da slušaju dobru muziku a ne ovo rke koke – kaže Lepa Lukić u emisiji Ekskluziv kojoj bi na energiji mogle da pozavide i mlađe kolege.

- Ma šta su to mrtva puvala. Ja se ne žalim ništa, mogu uvek da pevam. Nije me izdao glas, meni je glas od Boga postavljen na pravo mesto, ne mogu ni da promuknem, mogu da pevam dvesta pesama. Mene mogu samo noge da zabole od stajanja – kaže pevačica i dodaje koja pesma joj je donela najviše novca.

- Svaka pesma mi je donela mnogo novca, sve su to bili veliki hitovi. Najmanje sam radila za bakšiš, u inostranstvu da, ali ovde nigde nisam pevala da bih došla u situaciju da uzimam bakšiš.

Lepa Lukić
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

03:01

Lepa Lukić peva svoju novu pesmu u Kontrashow-u

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track