SVI IM ČESTITALI, ALI NIŠTA OD ŽURKE! Prošlo je godinu dana od SVADBE Lune Đogani i Miljkovića, on otkrio zbog čega odlažu SLAVLJE
Foto: Printscreen/Instagram

ISKREN PREMA FANOVIMA

SVI IM ČESTITALI, ALI NIŠTA OD ŽURKE! Prošlo je godinu dana od SVADBE Lune Đogani i Miljkovića, on otkrio zbog čega odlažu SLAVLJE

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković zavetovali su se na večnu ljubav i vernost na današnji dan, a usledile su brojne čestitke njihovih pratilaca na društvenim mrežama.

Njih dvoje ipak su rešili da ne slave danas, a razlog je Marko otkrio na Instagramu.

- Dragi naši, hvala na čestitkama za godišnjicu braka, ali moramo da napomenemo da je danas godišnjica opštinskog braka koji nama ne znači puno i da ćemo kao godišnjicu obeležavati datum crkvenog venčanja koje je bilo 18.05.2021. godine. Srdačno, porodica Miljković - stoji u Miljkovićevom saopštenju.

Marko Miljković
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, par je nedavno upisao ćerkicu Miju u vrtić, a sve to su zabeležili na svom Jutjub kanalu, koji im trenutno predstavlja najveći izvor zarade.

Tu je bilo moguće videti buđenje njihove ćerke i pripremu za jaslice, kao i kasnije raspitivanje zabrinute majke o tome kako se njihova mezimica snašla u novoj sredini.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:42

Poznati na humanitarnom koncertu posle strašnog požara na Karaburmi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track