03:42

Poznati na humanitarnom koncertu posle strašnog požara na Karaburmi

POZNATI SVI ZAJEDNO

ESTRADA SE UJEDINILA, A RAZLOG JE DIRLJIV! Oni su se pojavili na humanitarnom događaju posle užasnog POŽARA na Karaburmi! KURIR TV

Stars -

Gradska opština Palilula i Kulturno umetničko i humanitarno udruženje "12 i 5" organizovali su humanitarni koncert za pomoć porodicama koje su ostale bez svojih domova u požaru koji se dogodio 16. aprila na Karaburmi.

Stan poznatog novinara Živojina Krstića takođe je izgoreo u požaru. Sada su poznate ličnosti koje su deo koncerta otkrile kako se osećaju povodom ovog užasnog događaja.

Pevač Beki Bekić je istakao kako oduvek voli da pomaže.

- Odmah sam pristao na ovo, uvek sam radio sa humanitarnim akcijama. Tamo gde nisam išao, slao sam. Treba pomagati. Moja porodica nikad nije imala ovako nešto, ali smo brojna porodica, sirotinjski smo živeli i znamo šta znači kad neko nešto da. To cenim - rekao je Beki.

- Uvek se odazivam na humanitarne koncerte, oni su to i zaslužili kao narod, ljudi i novinari, uvek su bili uz mene. Žao mi je što se ovo dogodilo svim tim porodicama, i oberučke sam prihvatila da izađem u susret, mojim prisustvom da doprinisem nešto ako bude sve kako treba, biće mi jako drago. Ne planiram ništa, plan nemam, sve ide svojim tokom, snimila sam dve pesme, "Momci Crnogorci" i "Lažeš me i varaš" na Jutjubu su već - rekla je Vera Matović.

Vera Matović
foto: Kurir/Ana Denda

- Ja sam ovde posebno angažovana jer je jedan od stanova stan mog prijatelja. Divno što ste ovde da ispratite sve. Jako je važno da smo ujedinjeni - istakla je Zorana Pavić.

Zorana je istakla i da je čovek koji ima 85 godina, invalid je i živi u Temišvaru došao na humanitarni koncert, pa je istakla da je ponosna kakav uspeh je Konstrakta postigla na Evroviziji.

Vera Matović, Zorana Pavić
foto: Kurir/Ana Denda

Estradni par Aca Ilić i njegova supruga Biljana takođe su se pojavili na ovoj manifestaciji.

- Ako činiš dobra dela i vama će neko učiniti. Mi smo 40 godina na javnoj sceni, nadam se da ćemo pomoću ljudima kojima treba. Hvala Bogu da možemo. Žika je naš prijatelj, izvrstan novinar i dobar čovek, mnogo nam je žao što se ovo desilo - istakla je Biljana.

- Povod nije lep, ali organizacija je za svaku pohvalu. U životu je mnogo lepše davati, čovek se oseća uzvišeno - istakao je Aca.

Aca Ilić
foto: Kurir

- Ne mogu reći da je ovo manifestacija, ovo je nešto što bi bilo lepo da se desi i mimo ovoga. Obradujem se kada vidim svoje kolege - rekla je Dragica Radosavljević Cakana.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Kurir

Jelena Lalović, poznatija kao Jelena sa dva L bila je jedna od poznatih ličnosti koje su se pojavile na događaju.

- Ja sam izgleda po svetskim standardima, radim više poslova. Teško se vraćaš, ali novinari su me podržali u mojim poslovima. Lepo sam zarađivala u muzici, ali tada je malo krenula kriza - rekla je Jelena.

07:28

Poznati na humanitarnom koncertu posle požara na Karaburmi

- Žao mi je što je takav povod. Bilo je puno kroz karijeru, humanitarnih koncerata. Nadam se da će večeras deo sredstava biti prikupljen. Od te 4 porodice, jedan je naš Žika. U svakom slučaju, tu sam, pristao sam odmah. Sve se dešava u jednom trenu, i rodiš se, i oženiš, i razvedeš, i zaljubiš i rastužiš i budeš srećan, sve je to tren, sve je to život. Treba samo uživati, treba živeti bez straha. Strah se kod mene zadržava najkraće moguće, radim na sebi otkad znam za sebe. Održavam unutrašnju disciplinu. Život je inspiracija, svakodnevno. Vidiš ljude na ulici, srećne, tužne... Sve je to inspiracija, kao prijatelji, porodica i muzika. To me oplemenjuje uvek. Uzmem olovku, napišem neku kratku pesmu. Skoro sve svoje pesme sam ja napisao, bilo je tužnih trenutaka, uvek sam težio da to bude nekakva radosna tuga, ako to postoji. Da to bude lagano, da dira i da je setno, ne da mrači. Nataša je upućena, ona i Igor su najveći kritičari. "Otac mi je Bog", Igor voli tu pesmu, pisao sam je na Božić. Ume najsurovije da me iskritikuje - govorio je Keba.

- Neću komentarisati, nisam i ne pada mi na pamet da komentarišem, ljubav kad treba dođe i ode -rekao je Keba na pitanje o bivšoj snajki Severini Vučković.

- Tužna sam što se mom Žiki to dogodilo. Nečije malo je nekom sve. Baveći se ovim poslom 49 godina, svakom kome je potrebno, nije mi teško da dođem i otpevam. Situacija je strašna, ne možemo ni da zamislimo kako je kad neko izgubi sve odjednom. Otpevala sam na hiljade humanitarnih koncerata. Često se zloupotrebe humanitarni koncerti, ima raznih organizacija. Srećna sam, živa i zdrava i pevam - rekla je Goca Lazarević.

14:15

Keba i Goca Lazarević na na humanitarnom koncertu

Kurir.rs/A.D/K.Đ.

Bonus video:

01:18

DENIZ DEJM ŠOKIRALA PRIZNANJEM KAKVE PONUDE DOBIJA: Poznati političar mi je SVAŠTA slao! Dotakla se i OŽENJENOG PEVAČA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja