00:52

Šestomesečni pomen Merimi Njegomir

TUGA NE JENJAVA

ODRŽAN ŠESTOMESEČNI POMEN LEGENDARNOJ MERIMI NJEGOMIR Ćerkine reči će vas rasplakati: SIGURNA SAM DA NAS MAMA GLEDA ODOZGO (VIDEO)

Stars -

Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je u 69. godini pre tačno šest meseci, a porodica i prijatelji su se okupili i održali joj pomen na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

00:27

Šestomesečni pomen Merimi Njegomir, ćerke neutešne

Na groblju su njena neutešna ćerka Ljubica sa svojom ćerkom, Milica Njegomir, pevačica Milena Plavšić, Ivan Milinković, Hasan Dudić, Slavko Banjac, a pojavio se i dečko Snežane Đurišić, ginekolog Vanja Milošević.

Hasan Dudić je plakao sve vreme.

- Hvala puno što ste bili, sigurna sam da nas mama gleda odozgo - ćerka Ljubica, a treća ćerka se nije pojavila na pomenu jer je u drugom stanju.

1 / 15 Foto: Zorana Jevtić

Ana Bekuta je prvo posetila grob Milutina Mrkonjića, tu se isplakala i ostavila cveće, a onda prišla kolegama koje su stajale sa Merominom ćerkom Ljubicom.

1 / 13 Foto: Zorana Jevtić

Merima Njegomir snimila je više od 25 albuma i otpevala neke od bezvremenskih hitova kao što su „Ivanova korita“, „Ruzmarin“, „Zbog tebe“ i mnoge druge. Rođena je 9. novembra 1953. godine u Beogradu. Živela je i radila u Beogradu. Pesma „Ivanova korita“ koju je Merima snimila 2001. godine na izuzetno tih i nenametljiv način postala je veliki hit, što je vrlo neobično. Iako je pevačica nastavila da snima pesme i albume, posle te 2001. godine, nijedna pesma nije uspela da nadmaši popularnost „Ivanovih korita“.

Kurir.rs/M.M./A.D.

Bonus video:

02:55

SAHRANJENA MERIMA NJEGOMIR, ISPRAĆENA UZ TAMBURAŠE: Ćerka VIKNULA NA SAV GLAS dok spuštali kovčeg: HVALA, MAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track