DOSTA SAM PRAŠTALA! MOŽE JEDNOM I DVAPUT, ALI TREĆI BAŠ I NEĆE: Cakana otvoreno o krizama u braku, sad planira venčanje u CRKVI!
Foto: Kurir Televizija

IZNELA PRIVATNOST

DOSTA SAM PRAŠTALA! MOŽE JEDNOM I DVAPUT, ALI TREĆI BAŠ I NEĆE: Cakana otvoreno o krizama u braku, sad planira venčanje u CRKVI!

Stars -

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana progovorila je svom braku, ali i otkrila šta misli o devojkama koje sve više pokazuju svoje telo.

Pevačica je tom prilikom priznala šta je primetila kod mlađih koleginica.

- Iskreno, toliko je to uzelo maha da je stvarno više degutantno, jeftino, nepraktično, neotesano, kako god okrenete. Devojke su se malo rekla bih dozvale pameti i da ove nove mlade pevačice počinju da vode računa. Ne morate nositi ne znam koliko kratku haljinicu da biste bili seksi - priča Cakana i otkriva kakvo joj je mišljenje o starletama koje se sve više upuštaju u svet muzike i estrade:

- Ja pevam drugu vrstu muzike, tako da ja nisam baš mnogima konkurencija, a mnogi nisu meni, tako da ja za sebe imam posla. Ja sam lično protiv tih da se baš po cenu života peva, ako se ne zna šta će se u životu raditi, ali dobro, svi smo nekad počinjali i nemam problem da dam svakome podršku.

Dragica Radosavljević Cakana, Dragica Radosavljević, Cakana
foto: Printscreen Novo jutro

Kako i sama kaže, ima veoma skladan brak u kom nikada nije bilo ljubomore niti sumnje da je neko neveran, pa se osvrnula i na osvežavanje braka prevarama.

- Ja stvarno ne znam kako se osvežava brak, to baš i nije neki način da se brak osveži. Meni je nenormalno da se brak osvežava tako da se ide od ćoška do ćoška, osvežite ga - idite negde bez muža tri dana, pa se vratite - priča ona i dodaje da su krize u braku normalne:

- Ko nema krize u braku taj je lud, svi imamo krize u braku, samo se to prevazilazi sa malo strpljenja, fleksibilnosti, mudrosti, životnog iskustva to se sve prevaziđe. Ja tek planiram da se venčam u crkvi - iskrena je Cakana koja je za sam kraj otkrila koji je najveći kompromis koji je napravila:

- Praštala sam dosta, treba biti mudar i treba tog životnog iskustva, mora se nekad nešto progutati, ali definitivno mrzim lažove, jednom, dvaput može, ali treći put baš neće.

Dragica Radosavljević, Dragica Radosavljević Cakana, Cakana
foto: ana Paunković

Kurir.rs/K.Đ/Republika

Bonus video:

01:55

NIŠTA ME VIŠE NE VUČE KA KOSOVU! Cakana otvorila dušu: Sve je sada drugačije dole

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track