LIDIJA POKAZALA BUJNE GRUDI U MINIJATURNOM BIKINIJU! Od pogleda na njeno preplanulo TELO mnogima zastaje dah, da li je REALNA?
Foto: Printscreen/Instagram

bomba u 59. godini

LIDIJA POKAZALA BUJNE GRUDI U MINIJATURNOM BIKINIJU! Od pogleda na njeno preplanulo TELO mnogima zastaje dah, da li je REALNA?

Stars -

Lidija Vukićević važi za jednu od najlepših dama na domaćoj javnoj sceni, izgledom u šestoj deceniji ne prestaje da oduševljava.

Ona svakom novom obajvom na Instagramu podigne veliku prašinu, a sada je otputovala u Ohrid odakl je objavila niz fotografija na kojima je pozirala u bikiniju.

Lidija je uživala u suncu i ispozirala u belom kupaćem kostimu, a bujne grudi istakla je u prvom planu, kao i tanak struk.

Lidija je nedavno otkrila da je pobornik prirodnog izgleda.

- Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja negujem od 18. godine. Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom - otkrila je Lidija tada.

Lidija Vukićević
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:14

CECA I LIDIJA U KUPAĆIM KOSTIMIMA NA KIPRU! Viki sve snimila, pokazala kako izgleda Ražnatovićkino dvorište, a evo šta radi mali Željko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track