MALOLETNA SAM PEVALA U KAFANAMA GDE JE BILO VIŠE OČIJU NEGO ZUBA: Rialda iznela detalje iz prošlosti, pa oplela po RIJALITIJU!
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORENO

MALOLETNA SAM PEVALA U KAFANAMA GDE JE BILO VIŠE OČIJU NEGO ZUBA: Rialda iznela detalje iz prošlosti, pa oplela po RIJALITIJU!

Stars -

Pevačica Rialda Karahasanović postala je poznata nakon učešća u Zadruzi, iako je počela s pevanjem još kao maloletna.

Ulazak u Zadrugu je, kako kaže, mogao da joj se desi mnogo ranije, ali tada je smatrala da nije dobar momenat.

"U rijaliti sam mogla da uđem mnogo ranije, ali sam smatrala da mi tamo nije mesto, prosto se nisam pronalazila. Ja sam inače pomalo asocijalna osoba i mislila sam da se kao takva u rijalitiju neću snaći. Međutim, udarila je korona, nije se ni radilo ni snimalo, svi smo bili na mrežema, i onda je usledio poziv za učešće. Prvo sam odbila, a oni su tražili da razmislim. Nakon dužeg razmišljanja, procenila sam da je dobar momenat", objasnila je Rialda, koja o aktuelnim učesnicima i dešavanjima nema lepo mišljenje.

Rialda Karahasanović Lokvančić
foto: Damir Dervišagić

"Većina stvari je isforsirana i učesnici misle da je važno da se priča o njima, a ne šta se priča. Nasilje je postalo kao dobar dan, seksualni odnosi, svađe, i nema više pravila kako se ponašaš negde. Kako su čuli da je to možda poslednja sezona, pomislili su da treba sve da urade, kao da sutra ne postoji", ispričala je pevačica, koja posle rijalitija smatra da je sve u životu videla.

Njeno učešće u Zadruzi obeležila je veza s Kenanom, koja se neslavno završila.

"Ja kad sam počela da pevam sa 17 godina, pevala sam u kafanama gde je bukvalno bilo više očiju nego zuba. Zamislite tu vrstu ljudi i taj mentalni sklop. Prošla sam razne ljude, situacije, ali kad sam ušla u rijaliti shvatila sam da nisam sve videla", rekla je u emisiji "Grand magazin".

Rialda Karahasanović
foto: Printscreen/RedTV

Kurir.rs/K.Đ/Grandonline

Bonus video:

04:16

ODUZMITE MU DOZVOLU ZAUVEK! Rijalida žestoko udarila na Darka Lazića: NE MISLI NA LJUDE OKO SEBE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track