03:38

Aca Lukas i Miroslav Ilić zadruženi za dobru atmosferu

USPOMENE

LUKAS OTKRIO PORODIČNU TAJNU: Mama je htela da se razvede zbog Miroslava Ilića, SVI ZANEMELI

Stars -

Aca Lukas otkrio je da je omiljeni pevač u njegovoj porodici Miroslav Ilić. Folker se i našalio da je njegova majka svojevremeno htela da se razvede zbog Slavuja iz Mrčajevaca, što je naasmejalo njegovog starijeg kolegu.

Miroslav Ilić, Aca Lukas
foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Možda bi ovo i dalje bila tajna da se Miroslav i Lukas nisu zajedno našli na istom mestu. Njih dvojica su, naime, pevali pionirkama iz ženskog odbojkaškog kluba Ub, koje su postale šampionke države u svojoj kategoriji.

Aca Lukas
foto: Kurir

Nakon što je završio svoj blok pesama, Lukas je najavio legendu narodne muzike, koji će 50 godina karijere proslaviti u decembru koncertom u Areni. - Idem, Aco, idem, Aco! Znate li vi, devojke, koliko ja znam ovog dečka Lukasa. Njega znam mnogo duže nego svi ovi što su krenuli oko njega, nije bilo ni Lukasa i ništa - rekao je Miroslav, a Lukas se nadovezao: - Najbolje ga zna moja keva, koja je htela da se razvede od ćaleta, samo da znate - otkrio je folker.

Aca Lukas
foto: Kurir

Ilić je dodao: - Svaki moj koncert sam morao da ti dajem karte za mamu - rekao je Ilić, koji se iznenadio kakav je njegov kolega pakleni vozač: - Samo da vam kažem još nešto - ne daj bože da vas Aca Lukas vozi od Beograda do Uba. Jednog momenta sam pomislio "Crni Miroslave, što ne ponese rezervne gaće, sunce ti poljubim." Za 15 minuta mi smo stigli dovde. Na sreću, nisu mi bile potrebne rezervne gaće - ispričao je on i nasmejao sve prisutne, pa zapevao "Božanstvena ženo".

Aca Lukas, Saša Mirković
foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

Njih dvoje su, inače, zajedno nastupili baš 25. maja, kada se nekada obeležavao Dan mladosti, što je bila ideja producenta Saše Mirkovića. On je s tamošnjim funkcionerima priredio okupljanje odbojkašica, koje su uživale u hitovima Ilića i Vuksanovića.

Lj. S.

Bonus video:

04:00

LUKAS POVERIO PORODICU PEJOVIĆU UKOLIKO MU SE NEŠTO DESI: Aco emotivno reagovao pa otkrio ko je osoba kojoj ON isto toliko veruje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja