08:05

LEPA BRENA BILA SVEDOK NA SUDU U SLUČAJU UTVRĐIVANJA OČINSTVA Advokat porodice Antonović za Kurir TV otkrio DETALJE SUĐENJA

suđenje koje je podiglo prašinu

BRENA BILA SVEDOK NA SUDU TOKOM UTVRĐIVANJA OČINSTVA Advokat porodice Antonović za KURIR TV otkrio KAKO JE BILO U SUDNICI

Stars -

Vest koja je sve iznenadila i nikog nije ostavila ravnodušnim.

Mirjana Antonović, podsetimo, oglasila se i potvrdila da je sud u Beogradu presudio da je pevač Miroslav Ilić biološki otac Devina Antonovića.

Miroslav Ilić nije bio previše rečit nakon saznanja o rezultatu presude, već je samo kratko odgovorio - Ja to još nisam video. Trenutno nemam komentar i ne želim da pričam o tome.

Miroslav Ilić, Mirjana Antonović
foto: Nemanja Nikolić, Darko Kostić

Gost u Pulsa Srbije na Kurir televiziji bio je Viljam Paspalovski, advokat Mirjane i Devina Antonovića, koji je od samog početka na ovom slučaju.

- Postupak još nije završen. Okončan je prvostepeni postupak. Doneta je presuda Višeg suda u Beogradu. Ne znamo da li će biti uložena žalba. A rok za to je 15 dana. Što se tiče naših očekivanja ja verujem da će se Miroslav Ilić žaliti - rekao je u Pulsu Srbije Viljam Paspalovski, advokat Mirjane i Devina Antonovića.

Vilijam Paspalovski
foto: Kurir Televizija

A jedan od svedoka bila je i Lepa Brena koja je prijateljica i jedne i druge strane na sudu.

Lepa Brena
foto: Damir Dervišagić

- Nažalost, ne mogu da iznosim detalje u vezi sa njenim svedočenjem. Mogu samo da kažem da je saslušana u svojstvu svedoka i da je iznela činjenice koje je znala. Odgovarala je na pitanja suda, na pitanja stranaka koje učestvuju u postupku. Da vam iskreno kažem nisam ni čitao obrazloženje presude. I neću ga čitati dok ne stigne žalba - rekao je Paspalovski.

Vilijam Paspalovski
foto: Kurir Televizija

A porodica Antonović je zadovoljna presudom.

- Da vam kažem, oni su srećni, ali, nažalost, sud je morao da utvrđuje istinu. Još uvek se ne raduju prerano, dok ne stigne konačna odluka suda - ispričao je Paspalovski.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:47

MIROSLAV ILIĆ NA ZAVRŠNOM ROČIŠTU: Evo šta je okupljenim novinarima poručio pred presudu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track