OGNJEN AMIDŽIĆ OBJAVIO NIKAD VIĐENU FOTOGRAFIJU SA UBIJENIM OCEM: Voditelj nasmejan u tatinom naručju, isti su (FOTO)
Foto: Printscreen/Amidži šou

uspomena

OGNJEN AMIDŽIĆ OBJAVIO NIKAD VIĐENU FOTOGRAFIJU SA UBIJENIM OCEM: Voditelj nasmejan u tatinom naručju, isti su (FOTO)

Stars -

Voditelj Ognjen Amidžić podelio je sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram fotografiju koja je nastala davne 1979. godine. On je tada imao samo četiri godine, a na fotografiji je sa u naručju svog oca, dok njegova majka drži njegovu sestru.

Voditelj, inače, retko deli fotografije iz detinjstva, a njegov nalog na Instagramu poznat je po tome da su na njemu samo objave njegovih stopala. Zato je mnoge oduševio fotografijom, na kojoj se može videti kakav je dečak bio.

Ognjen Amidžić
foto: Printscreen

Ova fotografija je posebno emotivna zato što na njoj možemo videti Ognjenovog oca, Zorana Amidžića, koji je tragično nastradao 1991. godine na Baniji u Hrvatskoj, dok je obavljao novinarski zadatak sa kolegama.

Podsetimo, na njihov automobil je ispaljeno više od 300 metaka, a do danas nije otkriveno ko je ubio Zorana i njegove kolege.

- U jedan sat posle ponoći policajci su zakucali na naša vrata. Dobili su zadatak od nadređenih da nam jave loše vesti. Saopštili su baš meni. Imao sam samo 16 godina i morao sam da kažem majci i sestri da je tata ubijen - rekao je Ognjen svojevremeno i dodao:

- Nedostaje mi tata i znam da bi moj život bio potpuno drugačiji da se to nije desilo. Bio sam tinejdžer kada se to desilo. Mnogo toga je palo na moja leđa, trudio sam se da majci pomažem koliko sam mogao. Maksimalno se žrtvovala za mene i sestru i zato ću biti večno zahvalan - istakao je Amidžić.

Ognjen Amidžić
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:40

AMIDŽIĆ BRUTALNO ISKREN! Otkrio ko je NAJGORI ZA SARADNJU na estradi: Prave lažnu sliku o sebi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track