00:37

Kristijan Golubović uzima parfeme sa police u tržnom centru

UHVAĆENI

GOLUBOVIĆ SNIMLJEN KAKO UZIMA PARFEM S POLICE I STAVLJA U KESU?! Šopingovao s Kristinom, kamere sve zabeležile POGLEDAJTE ŠTA RADE

Stars -

Bivšeg rijaliti učesnika Kristijana Golubovića i njegovu izabranicu Kristinu Spalević kamere su snimile u jednom beogradskom tržnom centru, gde je Golubović navodno uzeo parfem sa police i stavio u kesu koju je nosio sa sobom.

Kristijan Golubović
foto: screenshot

Naime, kako se vidi na snimku koji su zabeležile sigurnosne kamere, Golubović i Spalevićeva u prvom trenutku ne nose korpe za kupovinu, a on, nakon razgledanja uzima jedan parfem sa police i, pretpostavlja se, stavlja ga u kesu koju je nosio.

Kristijan Golubović
foto: screenshot

U narednom momentu, na snimku se vidi da Golubović ipak odlazi i uzima korpu, međutim, ostalo je nejasno da li je parfem stavio u nju ili ne. Posle toga, par je nastavio "šoping" i razgledali su šminku, ali se ne vidi trenutak kada ono što uzima sa police Golubović i stavlja u korpu. Zasad nije poznato da li je par kasnije platio proizvode na kasi.

Kristijan Golubović
foto: screenshot

Kurir.rs

Bonus video:

01:41

JAKO ME TO BOLI! Kristijan sa knedlom u grlu progovorio o Ivani: Nikada nisam mogao ni da POMISLIM da je OVO MOGLO DA SE DESI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track