SUBOTIĆKA SA ŠMINKOM NA LICU UŠLA U BAZEN! Skinula se u BIKINI, pokazala ZAOSNE OBLINE, pa izazvala LAVINU KOMENTARA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

zapalila mreže

SUBOTIĆKA SA ŠMINKOM NA LICU UŠLA U BAZEN! Skinula se u BIKINI, pokazala ZAOSNE OBLINE, pa izazvala LAVINU KOMENTARA! (FOTO)

Stars -

Aleksandra Subotić zbog privatnih razloga napustila je Zadrugu 5, a da joj rijaliti uopšte ne nedostaje svedoče njene objave na Instagram profilu.

Subotićka ne krije da joj porodični život prija, a koliko se posvetila sebi dokazala je kada se skinula u kupaći i pokazala savršenu liniju koju ima i nakon drugog porođaja.

Naime, starleta je pozirala u bazenu hotela, u crvenom bikiniju, a pored figure, mnogima je za oko zapalo to što je u vodu ušla našminkana.

Inače, Aleksandri Subotić vrata medijskog života otvorila je ljubavna priča. Naime, ona je svoju prvu ćerku Magdalenu rodila tadašnjem emotivnom partneru svoje majke Ljube Pantović dok je ova boravila u rijalitiju.

Oči javnosti bile su tada uprte u maloletnu Aleksandru, a ona je sve rešila da ispriča javno i pred kamerama postavši jedan od najpoznatijih rijaliti učesnika. Nekoliko godina kasnije Subotićeva se emotivno smirila sa čovekom kog voli i koji je voli, a kojem je rodila sina. Iz Beograda se preselila u Novi Sad.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/MM.

Bonus video:

00:45

Aleksandra Subotić doživela peh: Razlupan joj telefon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track