DRUGARICA ELENE KITIĆ DOŠLA DA PODRŽI FRANA: Čim je stigla u studio prokomentarisala TOKSIČNU VEZU Dalile i Cara! Evo šta je REKLA
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Pink

PUJAS I DALILA SE BORE ZA OPSTANAK

DRUGARICA ELENE KITIĆ DOŠLA DA PODRŽI FRANA: Čim je stigla u studio prokomentarisala TOKSIČNU VEZU Dalile i Cara! Evo šta je REKLA

Rijaliti -

Večeras će se za opstanak u Beloj kući boriti Dalila Dragojević i Fran Pujas. Voditeljka Dušica Jakovljević u studiju je ugostila Cvetu, koja je došla da pruži podršku Franu, a ona je takođe i najbolja drugarica njegove devojke, Elene Kitić.

Cveta je na samom početku emisije dala svoj sud o atmosferi u Beloj kući.

- Pred kraj pukne sve i mislim da ljudi zaborave da su pred kamerama. Čekaju da idu kući i baš ih briga šta pričaju i govore. Ja ih razumem, 10 meseci nije naivno - komentarisala je Cveta na samom početku emisije.

Nakon što je pušten prilog u rusvaju koji se desio između Dalile i Filipa Cara, Cveta je prokomentarisala njihov odnos.

- Sve što se ne vidi, ne škodi... Ne znam šta bih rekla, komentarisala sam prošli put. Ja sam morala da pitam u prethodnih sat vremena da li su zajedno ili nisu. Ne može da se komentariše nešto što je pod znakom pitanja. Ima tih veza koje su toksične. Ako jedno drugog ne čeličite neće izdržati ta ljubav - govorila je ona.

Kurir,rs/MM.

Bonus video:

00:32

Elena Karić pokaza unutrašnjost kuće, leži u crnoj posteljini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track