NISAM UHAPŠENA, IMALA SAM SAOBRAĆAJKU: Ava Karabatić se oglasila posle SKANDALA kada je bila GOLA, pa otkrila da je povredila OKO!
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

oglasila se

NISAM UHAPŠENA, IMALA SAM SAOBRAĆAJKU: Ava Karabatić se oglasila posle SKANDALA kada je bila GOLA, pa otkrila da je povredila OKO!

Stars -

Ava Karabatić navodno je pre nekoliko dana privedena, jer se skidala gola po ulicama Splita i tukla s policajcima koji su prišli da joj skrenu pažnju da se obuče i ode kući na trežnjenje. Starleta ipak tvrdi da to nije istina, već da je doživela saobraćajnu nezgodu i da je zbog toga imala posla s službenim licima.

Ava Karabatić
foto: Damir Dervišagić

Karabatićeva je oduvek privlačila pažnju javnosti, kako svojim izjavama, tako i postupcima, posebno tokom boravka u rijalitiju. Prošle nedelje, mediji su brujali o skandalu u Splitu, te da se Ava potukla s policajcima. Ipak, u razgovoru za Kurir, ona je rekla da to nije tačno.

Ava Karabatić
foto: Damir Dervišagić

- Laž je da sam uhapšena. Niko me nije priveo. Imala sam neki rođendan i doživela sam saobraćajku. Povređena sam, oko mi je modro, baš sam loše prošla. Gluposti su to što se piše - rekla je Ava za Kurir.

Ipak, kako hrvatski mediji pišu, Karabatićeva je zaista privedena i protiv nje je izdat prekršajni nalog jer je u alkoholisanom stanju remetila javni red i mir i vređala je policiju. Pored toga, ona je navodno bila bez gornjeg dela odeće, pšetala je, pevala, galamila i lomila flaše koje je našla na putu. Osuđena je i na novčanu kaznu od 11.700 dinara.

Ava Karabatić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

00:15

BAHATO TROŠI! ZA JEDNO POPODNE ISKEŠIRALA 2.500 €: Nakon gala proslave rođendana, Soraja se pohvalila NOVIM KRPICAMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track