ISPOVEST OLJE VAMPIRICE ZA KURIR: Otkrila detalje poznanstva sa Perišom: Mnogi su me osudili, nisam želela NIKAKVU medijsku pažnju
Foto: ATA images, Privatna Arhiva

bili u kontaktu mesecima pre tragedije

ISPOVEST OLJE VAMPIRICE ZA KURIR: Otkrila detalje poznanstva sa Perišom: Mnogi su me osudili, nisam želela NIKAKVU medijsku pažnju

Stars -

Veliku pažnju javnosti zaintrigirala je ispovest bivše učesnice "Zadruge" Olje Ajnfalt Mihovilović (59), poznatijom kao Olja Vampirica, o, kako je ispričala, "nežnom prijateljstvu" koje je godinama gradila sa Splićaninom Matejem Perišem, čiji je nestanak 1. januara 2022. godine u Beogradu na noge digao ceo region.

Olja Vampirica
foto: Kurir televizija

Gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji čiji je urednik i voditelj Ivan Gajić, Olja Vampirica je otkrila sve detalje svog odnosa sa Matejom Perišem.

ktv
foto: Kurir Televizija

U svojoj ispovesti za Kurir televiziji, Olja je otkrila da je sa Splićaninom bila u komunikaciji zbog čega su je mnogi osudili jer je javno govorila o tome.

- Ja sam imala situaciju kada sam davala intervju, pitali su me da li poznajem Mateja. Ja sam rekla da ga poznajem. Svi smo bili jako emotivni zbog te situacije, kada smo čuli da je nestao ostali smo zatečeni. Kada sam davala izjavu, nisam znala koliko će moje reči biti teške. Meni mediji u tom momentu nisu trebali. Što se tiče Mateja, dala sam izjavu koja je krivo protumačena. "Olja je u vezi sa Matejom", ja nisam bila u vezi sa njim, bili smo u komunikaciji i dopisivali smo se preko fejsa. Ja sam sa mnogo mladih ljudi u komunikaciji. On je voleo da prati moje performanse, nismo bili u vezi, ja se dosta razlikujem od drugih. Matej je bio mlada osoba koji je mene jako voleo kao osobu - počela je priču Olja Vampirica.

Pogledajte u videu kompletnu ispovest Olje Vampirice:

06:41

MATEJ ME JE JAKO VOLEO, DOPISIVALI SMO SE! Ispovest Olje Vampirice za Kurir TV: Otkrila SVE DETALJE svog odnosa sa Perišom

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track