VANBRAČNA ĆERKA MIKIJA MEĆAVE PRAVA JE LUTKA: Šuškalo se da nisu u dobrim odnosima, a onda istina ODJEKNULA! Evo gde ona ŽIVI
Foto: Ana Paunković

POSLALA JAKU PORUKU

VANBRAČNA ĆERKA MIKIJA MEĆAVE PRAVA JE LUTKA: Šuškalo se da nisu u dobrim odnosima, a onda istina ODJEKNULA! Evo gde ona ŽIVI

Stars -

Pevač Miki Mećava ima vanbračnu ćerku Mariju koju je dobio u romansi sa koleginicom Radmilom Đorđević.

Miki je prvi put javno o ćerki govorio u rijalitiju "Parovi", a njena majka se navodno ljutila zbog toga.

Nagađalo se da joj se Mećava i njegova porodica nikada nisu posvećivali, kao i da Ognjen, Mikijev sin nije znao da ima polusestru.

Miki Mećava, Milan Obradović
foto: Damir Dervišagić

- Miki je fantastičan čovek, imala sam vremena da ga bolje upoznam i znam o čemu govorim. Ono što se izdešavalo u prošlosti me ne zanima, onaj koji nije grešnik, neka uprti prstom na nas grešnike!!! Molim lepo... Imala sam prelepo detinjstvo i nisam maštala ni o čemu, jer sam imala sve ono što je bilo potrebno, zahvaljujući mojoj majci koje je bila i još uvek je tu za mene! Miki je ušao u moj život onog momenta kada sam i sama postala roditelj i shvatila suštinu - napisala je Marija jednom prilkom na pomenutoj društvenoj mreži.

Inače, Marija živi u Italiji. Miki Mećava godinama je u skladnom braku, a njegov sin Ognjen Obradović ima 27 godina. Radio je kao di-džej, a sada je profesionalni trener.

Marija Marinković, Miki Mećava
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

02:01

Miki Mećava o svojoj izgubljenoj popularnosti: ZBOG AUTORSKIH PRAVA MI JE SVE NESTALO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track