BIVŠE RIJALITI UČESNICE ZAKOPALE RATNE SEKIRE! Starlete šokirale, SVE SE PROVIDI, a kad se Đurićka okrenula svi GLEDALI U NJU!
Foto: Printscreen/Instagram

POMIRENJE DECENIJE

BIVŠE RIJALITI UČESNICE ZAKOPALE RATNE SEKIRE! Starlete šokirale, SVE SE PROVIDI, a kad se Đurićka okrenula svi GLEDALI U NJU!

Stars -

Nekadašnje učesnice rijalitija, Tamara Đurić, Maja Marinković i Stanija Dobrojević pojavile su se na jednoj žurki u prestonici u provokativnim izdanjima, zbog kojih su sve oči bile uprte u njih.

Starlete godinama unazad su ratovale medijski, pljuštale su uvrede, jedna drugu su optuživale da se bave prostitucijom, a onda se dogodio neočekivani obrt.

One su se izgrlile i izljubile kada su stigle, a onda su se zajedno provodile i fotografisale sa osmesima na licima, te jasno svima dale do znanja da su se pomirile i zakopale ratne sekire.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Instagram

Tamara Đurić se prvo pojavila u izdanju koje podseća na Majkla Džeksona, inspirisana komentarima da zbog plastičnih operacija podseća na pokojnog pevača.

Nakon što su je spustili sa nosila Hitne pomoći, imali smo prilike da vidimo i kako izgleda otpozadi, što su zabeležile naše kamere.

Tamara Đurić se u toku partija presvukla, a u novom izdanju ocrtavale su joj se silikonske grudi, dok su joj se pridružile i gorepomenute drugarice, Maja i Stanija.

Stanija je došla u odevnoj kombinaciji koja je naglasila njen dekolte, malo nakon što je raskinula vezu sa nekadašnjim zadrugarom Markom Markovićem.

Maja se pojavila sa ocem, Radomirom Marinkovićem Takijem, te demantovala tvrdnje da su u lošim odnosima.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/MM.

Bonus video:

00:42

Stanija sređuje skupoceni stan u Rumi posle raskida

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja