01:27

BEOGRADSKI SINDIKAT SE OBRUŠIO NA JAVNU SCENU! Najbolji reper trenutno... BEZ SUMNJE BRESKVICA: Pesma MORA da ima SADRŽAJ

šokantno

BEOGRADSKI SINDIKAT SE OBRUŠIO NA JAVNU SCENU! Najbolji reper trenutno... BEZ SUMNJE BRESKVICA: Pesma MORA da ima SADRŽAJ

Stars -

Reper Beogradskog Sindikata Boško Ćirković - Škabo bio je gost Kontrashow-a, gde je odgovorio na pitanje voditeljke Jelene Nikolić ko mu je najbolji u novom talasu repa.

Škabo je odlučio da se malo našali, pa je rekao da je to Breskvica mada on nije mogao da se seti nikoga određenog pa je objektivno rekao da mu je sve dobro.

BS
foto: Kurir televizija

- Uf pa ne znam, slušam svašta ali recimo od novog repa mi je najbolja Breskvica. Dobra je ona njena pesma 2 telefona. Šalim se naravno, ali dosta stvari je zapravo dobro. Volim da kažemo Vojka Vrućinu ili Mimi Mercedes, ali to nije novo. Sviđa mi se nešto što ima neki sadržaj. Što se tiče zvuka, ima 300 stvari koje dobro zvuče - rekao je Škabo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:10

SVI SU JE SPAJALI SA BRENINIM SINOM, A SAD KONAČNO OTKRILA ISTINU: Lepa pevačica progovorila o INTIMNOM ODNOSU sa Viktorom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja